VIDEO: Par Latvijas Eirovīzijas dalībniekiem runā populārā ASV šovā

tautaruna.lv 20.maijs 2022, 3:30
 
Ekrānuzņēmums
Lai gan šī gada Latvijas Eirovīzijas pārstāvji, grupa "Citi Zēni" neiekļuva konkursa finālā, viņi ir pamanīti otrpus okeānam, kur pieminēti Džona Olivera šovā "Last Week Tonight".

Ar jaunumiem mikroblogošanas vietnē Twitter dalījušies paši grupas dalībnieki, paužot sajūsmu, ka viņus pamanījis, kā paši apgalvo, vienas no viņu "visu laiku mīļākās TV programmas" vadītājiem.

Olivers, kurš humoristiskā veidā apskata nedēļas lielākos jaunumus pasulē, svētdien runājis par Eirovīziju, pieminot arī Latvijas pārstāvjus.

"Latvijas pārstāvji nemaz neiekļuva finālā par spīti vienam no labākajiem dziesmas ievadiem mūzikas vēsturē," šovā saka tā vadītājs. "Kā tā! Vai jūs neesat izklaidēti? Eirovīzijas dziesmu konkurs ir absolūti traks visos labākajos veidos."

"Last Week Tonight" ir amerikāņu sarunu un ziņu satīras šovs, ko vada britu komiķis Džons Olivers. Tas pirmo reizi ekrānos parādījās 2014. gadā HBO kanālā.

Jau vēstīts, ka pēc Eirovīzijas oficiālo rezultātu publiskošanas noskaidrojies, ka Latvijai pirmajā pusfinālā klājies diezgan bēdīgi: “Citi zēni” ierindojušies 14. vietā.

Par 2022. gada Eirovīzijas uzvarētājiem kļuva Ukrainas pārstāvji - etnorepa grupa “Kalush Orchestra” ar dziesmu “Stefania”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas