Kiviča bijušās sievas mīļotais izsakās par skandalozo šķiršanos

tautaruna.lv 17.maijs 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums
STV pirmā! kanāla šovā "Mīla burbulī" Madara Raabe un Jānis Sniedzāns atklājuši iepriekš nezināmas detaļas par abu iepazīšanos.

Madara atklāj, ka abi satikušies brīdī, kad viņa pārdzīvojusi grūtu posmu pēc skaļās šķiršanās un jaunā dzīves sākuma, kad meitu audzināšana bijusi tikai uz viņas pleciem.

Uz jautājumu, vai Jānim netraucēja sabiedrības un preses pievērstā uzmanība Madaras un Andra sķiršanās lietai, Jānis atbild, ka viņam bijis vienalga.

"Vienmēr kāds kaut ko par tevi teiks. Vienalga. Tu dari - saka, nedari - saka. Kusties uz priekšu - saka, nekusties uz priekšu - arī saka. Dīvaini būtu, ja mēs kaut kur kaut ko ieliktu un neviens par to neko neteiktu. Ja par tevi neviens nerunā, tad jāsāk uztraukties. Kamēr par tevi runā, viss ir kārtībā," pārliecināts ir Madaras mīļotais vīrietis.

Jau rakstījām, ka izdevumam "Kas Jauns" Madara 2021. gada aprīlī atklāja, ka ir attiecībās, norādot, ka jaunais draugs nav no publiskās sfēras.

"Kopš šķiršanās no Andra pagājuši jau divarpus gadi, un beidzot manā sirdī ir iestājies miers. Jūtos harmoniski attiecībās ar savu draugu," teica Madara.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas