Populāra dziedātāja pēc dzemdībām saskaras ar nopietnām veselības problēmām

tautaruna.lv 19.maijs 2022, 4:30
 
EPA/Scanpix/Leta
Populārā amerikāņu dziedātāja Halsija (Halsey) pērn jūlijā laida pasaulē savu pirmdzimto dēlu. Zvaigzne atklāj, ka kopš bērniņa piedzimšanas sākusies melnā "svītra" viņas dzīvē, vēsta "People".

Pēc dzemdībām Halsija piedzīvojusi dažādas smagas veselības problēmas.

Beidzot viņa par tām atklāti pastāstījusi saviem faniem.

Dziedātāja sociālajos medijos dalījās ar vairākiem video, kuros stāstīja, kas ar viņu ir noticis teju pēdējā gada laikā.

"Tātad, es zinu, ka daudzi no jums ir domājuši, kas notiek ar manu veselību. Daži no jums redzēja vakardienas TikTok [video], kur būtībā apstiprinājās tas, ka man ir alerģija pret burtiski visu," sociālā medija "Instagram" īsajos stāstiņos jeb storijos sacīja dziedātāja.

Halsija atzīst, ka viņas veselības stāvoklis ir pamatīgi mainījies, kopš viņa palika stāvoklī un dzemdēja dēlu. "Es sāku justies ļoti, ļoti, ļoti slima," viņa skaidroja, ka arī iepriekš, pirms palika stāvoklī, viņas veselības stāvoklis nebija ideāls, taču pēkšņi tas strauji pasliktinājās.

"Es pāris reizes tiku hospitalizēta anafilakses dēļ. Man bija arī vēl citas problēmas. Būtībā pēc apmēram 100 000 ārstu apmeklēšanas man tika diagnosticēts Ēlersa-Danlo sindroms, Šēgnera sindroms, tuklo šūnu aktivācijas sindroms, posturāla hipotensija," neslēpja Halsija.

Ēlersa-Danlo sindroms ietekmē ķermeņa saistaudus, tostarp ādu, locītavas un asinsvadus. Šēgnera sindroms tiek klasificēts kā autoimūns traucējums, organisms uzbrūk dziedzeriem, kas veido asaras un siekalas, bet tas var bojāt arī citas ķermeņa daļas, tostarp locītavas, vairogdziedzeri, nieres, aknas. Savukārt tuklo šūnu aktivācijas sindroms ir saistīts ar dažādu alerģijas simptomu rašanos. Posturāla hipotensija ietekmē asinsriti, sirdarbību.

Dziedātāja apgalvo, ka ārsti viņai ir izstrādājuši īpašu ārstēšanās plānu, lai viņa varētu atveseļoties.

Jau rakstījām, ka Halsija iepriekš saviem faniem neslēpa, ka piedzīvo problēmas ar veselību. Iepriekš viņa atklāti runāja par cīņu ar endometriozi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:14

Jaunākās diskusijas