FOTO: Salceviča atklāj, vai ir gatava pludmales sezonai

tautaruna.lv 14.maijs 2022, 19:14
 
Vladislavs Proškins/F64
Stiliste Indra Salceviča sociālajā vietnē Instagram aicinājusi dāmas neļauties aizspriedumiem par pludmales ķermeņiem un pieiet šim jautājumam veselīgi.

Kā raksta pati stiliste, viņai nekas nav mainījies un atraktīvā sieviete joprojām esot gatava pludmalei.

"Ar visiem mistiskajiem toksīniem un tārpiem zarnu traktā, ar acīmredzami modīgo tūskainību un pavisam noteikti virtuļu uzēstajiem gurniņiem. Gatava izmesties pusplika jūras krastā un gulēt ronītī bez nožēlas un kauna. Gatava atdot savas bālās ciskas mušu pastaigām un pavelties, apvelties un izmest kādu kraula vēzienu ūdenī. Izpurināt matus un ietrīcēt atpakaļ izklātajā dvielī. Jā! Tā esmu es, kurai nevajag -8 kg, lai aizietu uz pludmal," raksta Indra.

Viņa vēršas ar aicinājumu pie citām sievietēm.

"Lai ko Tu darītu vai izlemtu darīt, atceries - nevienā pludmalē Tevi negaida svaru ierīce pie ieejas. Manuprāt, sev tīkamu formu iegūšanas motivācijai vienmēr jābūt veselībai un pašsajūtai, nevis pludmalei vai garkājtētiņam," aicina stiliste.

Jau vēstīts, ka Indra Salceviča ir izveidojusi sevis iemīlēšanas blogu "morethansize.com". Viņa aktīvi dalās ar savām pārdomām sociālajos medijos un aicina sievietes sevi iemīlēt, tādas kādas viņas ir.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:36

Jaunākās diskusijas