Nosauc Krievijas dziedātājus, kuri vairs nevarēs uzstāties Eiropā

tautaruna.lv 19.maijs 2022, 3:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Pazīstamais producents Jevgēnijs Morozovs sacīja, ka tādi Krievijas mākslinieki Dima Bilans, Poļina Gagarina un citi vairs nevarēs uzstāties Eiropā.
“Baskovs, Gazmanovs, Šnurovs, Gagarina, Bilans, Lazarevs - viņiem netiks atļauts īrēt zāles Eiropā. Viņi var aizmirst par ārzemēm. Daudzas valstis viņiem ir slēgtas,” viņš teica.

Kā nesen vēstīts, Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļāvis vēl četrus Krievijas pilsoņus.

Ministrs mikroblogošanas vietnē "Twitter" norādīja, ka nevēlamo personu sarakstā iekļauts dziedātājs Filips Kirkorovs, mākslinieks un humorists Vladimirs Vinokurs.

Tāpat valstij nevēlamo personu sarakstā iekļauts komiķis Jevgēnijs Petrosjans un mākslas vingrošanas trenere Irina Viner-Usmanova.

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauta jau virkne Krievijas pilsoņu, tostarp, Timurs Junusovs jeb Timati, Marija Šukšina, Mihails Bojarskis, Sergejs Bezrukovs, Igors Ugoļņikovs un Jūlija Čičerina, Nikolajs Baskovs.

Kā informēja Ārlietu ministrijā (ĀM), Latvijai nevēlamo personu sarakstā iekļauta Marija Sitela, Dmitrijs Guberņijevs, Vladimirs Maškovs, Artjoms Žoga, Tina Kandelaki, Viktors Poļakovs, Poļina Gagarina, Nikolajs Rastorgujevs, Vitālijs Loktevs, Aleksandrs Jerohins, Sergejs Pereguda, Vasīlijs Gerello, Natālija Podoļskaja, Anastastija Makejeva, Viktorija Daineko, Deniss Macujevs, Ņikita Mihalkovs, Valērijs Gergijevs, Dmitrijs Streļcovs, Aleksejs Tarasovs, Pāvels Sučkovs, Aleksejs Kanturs, Sergejs Poluņins, Viktorija Ciganova un Staņislavs Mihailovs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 7

 
Anonīms
 

Varētu padomāt, ka viņi visi briesmīgi uz to gejropu plēšas koncertēt:D

16.maijs 2022, 13:02 Atbildēt

Šeit jau arī viņi nopelna savu kapitālu, to ko Krievijā dabū, ir tikai graši... līdz izjūt kā ir tad kad nekam neesi vajadzīgs 👌

17.maijs 2022, 16:55 Atbildēt

Un kā vēl plešas, viņiem nevienam par rubļiem neko darīt negribas, viņiem tikai par eiro un dolāriem dancot un dziedāt patīk 🤣🤣🤣

18.maijs 2022, 11:57 Atbildēt

, Tuudalu Cuuka, Jums laiks pie okulista. Krievi, jā traki plēšas uz ES. Kaut kā šiem nosēžas savā Veļikaja Ģeržava, Ruskij mir

24.maijs 2022, 9:48 Atbildēt

Plašā krievzemes skatuve vaļā, lai koncertē,,,,,,,,,,,,,,,,

16.maijs 2022, 21:36 Atbildēt

Pareizi,tā vajag Kirkorova vietā dziedās rinkēvičs,bet Petrosjanu aizvietos kariņš!

19.maijs 2022, 12:14 Atbildēt

Nu zilzeķēm būs asaru plūdi,Stas Mihailovs vairāk Latvijā nebūs.

21.maijs 2022, 23:45 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas