Keita Midltone meklē darbinieku "no tautas"; alga 2500 eiro

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 14:41
 
SIPA/Scanpix/LETA
Keita Midltone meklē personīgo asistentu: kandidāta izvēlē netiks ņemts vērā dzimums, tautība un seksuālā orientācija, ziņo Woman.

Šis amats ir pirmais, par kuru tika paziņots publiski - parasti Bekingemas pils Cilvēkresursu nodaļa šādus jautājumus risina personīgi, neizpaužot detaļas.

Kembridžas hercogiene nolēma, ka jādod iespēja ikvienam: kas zina, varbūt labākais palīgs šo piedāvājumu gaida otrā pasaules malā? Karaliskie darba devēji apliecina, ka ir gatavi izskatīt visus pretendentus bez izņēmuma.

Darba aprakstā ir noteiktas vairākas prasības. Amatā tiek meklēts kāds ar izcilām komunikācijas prasmēm, izcilu izpratni par "kopienu daudzveidību Apvienotajā Karalistē, Sadraudzības valstīs un visā pasaulē".

Neapšaubāma priekšrocība, apsverot kandidātus šim amatam, būs liela interese par karaliskā pāra labdarības aktivitātēm, kā arī paaugstināta stresa noturība. Jaunajam palīgam būs jāpavada Keita visos ceļojumos, kā arī jāpalīdz izkļūt no situācijām, kas karaliskās ģimenes pārstāvjus nostāda neērtā situācijā. Kā, piemēram, martā, Karību tūres laikā, kad Keita un Viljams tika sagaidīti ar protestiem.

Starp citiem topošā asistenta pienākumiem ir:

Sapulču protokolēšana;
Visu pasākumu organizēšana;
Darbs ar korespondenci un hercogienes ikdienas lietu plānošana.


Par 37,5 stundām nedēļā Kensingtonas pils piedāvā vairāk nekā pieklājīgu algu vismaz 27 500 mārciņu gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas