Cipule atklāj metodes, ar kādām modina dēlu uz skolu

tautaruna.lv 6.maijs 2022, 20:30
 
Oksana Džadana/ F64
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule sociālajos medijos dalījusies ar metodēm, ar kadām mēdz modināt vecāko dēlu uz skolu.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) direktore Liene Cipule pastāsta, ka vecāko dēlu uz skolu pamodināt mēdz būt izaicinājums.

"Vecāko dēlu pamodināt uz skolu ir kā murkšķi modināt uz Ziemassvētkiem.Zvanu uz istabu vairakkārt. Viņš bija iemanījies pa miegam atbildēt-jā,ceļos.Lai pārliecinātos,ka patiešām mostas, sāku uzdot kontroljautājumus. Šodien-kas ir saksafona izgudrotājs. Atbildēja. Ir modies," raksta Cipule.

Zem Cipules ieraksta komentē arī citas mammas, daloties ar savu pieredzi.

Inese Vaivare: "Rīgas dienās, kad nevaru pati veikt šo funkciju, man ir kaimiņi zvanījuši pie durvīm, suns izrietoši skaļi rējis, bet cilvēks guļ. Izkārtot savu dzīvi, lai pamodinātu atvasi personīgi, ir viena no manas dzīves asīm."

Anna Peipiņa: "Un fenomens ir tas, ka dienās, kad agri jāceļas dajebkur citur (darbs, pasākums), nav pilnīgi nekādu problēmu. Bet uz pirmo stundu var šaut ar lielgabalu…"

Inga Gorbunova: "Man ar jaunāko bija līdzīgi:). Mācēja atbildēt miegā. Bet vēlāk uzlika sev tādu modinātājzvanu, kurš aizveras, kad atrisina uzdevumu. Jāsaka gan, ka signāls bija tik liegs, ka pēc laika sāka to ignorēt. Viņš, nevis es, protams:)."

Dace Rukšāne: "Mamma mani modināja maigi. Bet nu vasarās es ienīdu vectēvu, kurš katru rītu precīzi 9os atvēra durvis un sauca “Brokastīs!” (jo jāēd visiem kopā). Ienīdu no rītiem, pa dienu viss aizmirsās ņigu ņegā."

Darta Danevča: "Mana mamma, kad nevarēju pamosties, lietoja apgriezto psiholoģiju un teica- ok, tad neej šodien uz skolu, uzrakstīšu Tev zīmi. Un atbildība sajūta+sirdsapziņa sāka mocīt..."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas