Krievijas aktrise par Putinu: Viņš ir ķēms, kas ir pie varas Krievijā

tautaruna.lv 14.maijs 2022, 12:43
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas aktrise, raidījumu vadītāja un humoriste Tatjana Lazareva publicēja vide vēstījumu ukraiņiem, kurā viņa savas valsts prezidentu Putinu nodēvējusi par ķēmu, raksta tsn.ua.
Video, ar kuru Lazareva dalījās vietnē Instagram, viņa atzīmēja, ka ne visi krievi atbalsta šo ķēmu.

"Mani dārgie brāļi un māsas. Es joprojām uzstāju uz to, ka mēs esam no vienas ģimenes. Un ģimenē, kā zināms, ne bez ķēma. Un diemžēl šis ķēms kopā ar tādiem pašiem ķēmiem kā viņš pats tagad ir pie varas Krievijā. Bet tas nenozīmē, ka visi tie, kas dzīvo Krievijā, ir tādi paši ķēmi.

Viņa norādīja, ka publicē šo aicinājumu to krievu vārdā, kuri ir pret karu un kurus mūsdienās dēvē par Krievijas Federācijas "tautas nodevējiem un ienaidniekiem".

Viņa uzsvēra, ka ukraiņiem un krieviem ir viens kopīgs ienaidnieks: “Patiesībā mums tagad ir viens ienaidnieks. Viņš vienkārši ir dažādos veidos. Jums tas ir ārējā agresora formā, pret kuru jūs sapulcējāt visus savus cilvēkus. Un mums tas ir iekšpusē. Viņš pārvalda valsti. Mūsu cīņa ir atšķirīga. Bet tā ir. Mēs ar pie varas esošajiem neko nevarējām darīt, tāpat kā mūsu brāļi un māsas Baltkrievijā neko nevarēja izdarīt ar savu ķēmu, kurš tur turpina būt. Mēs arī cīnāmies un cīnāmies, cik spējam,” apliecināja Lazareva.

Raidījumu vadītāja lūdza ukraiņus nepagriezt krieviem muguru un visus nenolādēt: “Es vēršos pie jums. Lūdzu, nepagrieziet mums muguru. Nenolādējiet visus krievus," viņa aicināja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:18

Jaunākās diskusijas