Atradies pircējs, kas par Pugačovas un Galkina pili dod 10 miljonus dolāru

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 12:09
 
Reuters/Scanpix/LETA
Krievijas šovbiznesa pāris Alla Pugačova un Maksims Galkins Izraēlā dzīvo jau divus mēnešus. Un viņi, šķiet, neplāno atgriezties. Runā, ka ģimene gatavojas iegādāties jaunu mājokli, raksta Woman.ru.
Alla Pugačova un Maksims Galkins esot gatavi atvadīties no savas pils ciematā "Grjaz", netālu no Maskavas. Medijiem izdevās noskaidrot, ka sešstāvu savrupmājas jaunajam īpašniekam par to būs jāmaksā desmit miljoni dolāru.

Populārā dziedātāja, modele un dīva Aļona Kravetsa ir pirmā, kas publiski izteikusi vēkmi nopirkt unikālo savrupmāju.

Viņa dzīvo netālu un, šķiet, zina diezgan daudz par Pugačovas īpašumu. Viņa gan nav pārliecināta, vai runas par pils pārdošanu atbilst patiesībai. “Viņiem ir liels dzīvoklis Maskavas centrā, diez vai populārā ģimene pārdos šo pili, kur viss tiek darīts ar lielu fantāziju, atdevi un mīlestību. Bet, ja pēkšņi, tad es gribētu būt pirmā rindā uz to - ir ļoti vilinoši iegādāties šo izsmalcināto šedevru,” žurnālistiem sacīja Kravetss.

Pēc zvaigznes teiktā, šobrīd Allas Borisovnas un Maksima dzīvesvieta nav tukša. Apsardze turpina uzraudzīt apkaimi, bet pārējie darbinieki uz laiku ir devušies apmaksātā atvaļinājumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:00

Jaunākās diskusijas