Kāpēc Sergejs Lazarevs vairs nevar dziedāt?

tautaruna.lv 14.maijs 2022, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas dziedātājs Sergejs Lazarevs sūdzas, ka viņam vairs nerodas iedvesma. Un arī tas, ka jaunajā Krievijas realitātē strādāt nav iespējams.

Aprīļa sākumā Sergejs Lazarevs svinēja savu 39. dzimšanas dienu. ŠPar godu šim notikumam žurnāls ok-magazine.ru publicēja interviju ar dziedātāju, kurā viņš sūdzējās, ka viņam nav iespējams strādāt pašreizējā realitātē, raksta TSN.

Žurnālisti viņam uzdeva jautājumu: "Ko plānojat izdarīt līdz 40. dzimšanas dienai nākamgad? Kā iepriecināsiet savus fanus? Vai jums jau ir ideja jaunam albumam?", uz ko Lazarevs atbildēja:

"Kopumā, pagaidām es (un ne tikai es) esmu kaut kur iestrēdzis, jo nav skaidrs, kā filmēt un kādās platformās reklamēt jaunus klipus.

Daudzas ierakstu kompānijas pamet Krieviju. Daudzas legālās digitālās platformas, kur varētu pelnīt naudu, tiek slēgtas. Mēs tik ilgi esam tiekušies pēc mūzikas tirgus legalizācijas un beidzot izveidojuši civilizētas attiecības mūzikas jomā, un tagad viss atkal ir neskaidrs. Kamēr mēs visi cenšamies pierast pie jaunās realitātes, tāpēc es uz laiku pārtraucu darbu pie jaunā albuma un skatīšos, kas notiks tālāk. Tas pats attiecas uz mūzikas klipiem."

Mākslinieks arī pastāstīja, ka viņam šobrīd ir ļoti grūti smelties iedvesmu un izpausties radoši, jo ​​apkārt ir tik daudz dusmu un naida.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:59

Jaunākās diskusijas