74 gadus vecā Helēna Mirena atklāj skaistuma noslēpumu; sekošana viņas padomam izmaksās 4 eiro

tautaruna.lv 14.maijs 2022, 0:30
 
AP/Scanpix/LETA
Leģendārā aktrise Helēna Mirrena beidzot ir dalījusies sava mūžīgā mirdzuma un skaistuma noslēpumā. Izrādās, 76 gadus vecā aktrise lieto vienu produktu, kas Latvijā maksā aptuveni četrus eiro, raksta otkrito.lv.
"Es dievinu rīcineļļu. Mazliet to lietoju matos - ļoti, ļoti maz - un uzklāju arī uz nagiem. Un es to lietoju arī ādai,” ar universālo līdzekli dalījās Mirrena.

"Rīcineļļa ir pārsteidzoša. Neliels piliens uz jūsu matiem piešķir tiem spīdumu. Es to lietoju arī uz uzacīm, skropstām, nagiem - vienkārši iesmērējiet eļļu."

Šī vienkāršā pieeja attiecas arī uz pārējo slavenās aktrises skaistumkopšanas rutīnu: “Skaista skropstu tuša vai lūpu krāsa tikai liks jums izskatīties krāšņi vienu vakaru. Bet tas, kas patiešām ir uz ilgu laiku, ir lieliska āda un laba forma. Jums nav jādara nekas ekstrēms - vienkārši ēdiet veselīgu pārtiku, ”sacīja zvaigzne.

"Ja ir kāda mantra, ko es vēlētos nodot jaunajai paaudzei, tad tā ir par to, ka ir jābūt uzmanīgākam pret to, kas nonāk jūsu organismā - lūdzu, nesmēķējiet."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 6

 
Anonīms
 

Helēna vienkārši ir kolosāla. Viņai ir bijusi visās labākajās filmās.

8.maijs 2022, 23:24 Atbildēt

Nu vienojaties cik ta viņai īsti ir to gadu 74 vai 76 paši redzat ko rakstāt.😳

9.maijs 2022, 7:39 Atbildēt

Cik liekulīgi. Anglijā viņa gadiem reklamē kk kosmētikas. Neviens normāls cilvēks, bez īpašas medicīniskas nepieciešamības, negribēs staigāt apkārt un piesmirdināt telpu ar rīcineļlu. To lieto dažos maisījumos pret odiem. Piekrītu, tā ir laba skropstām un uzacīm.

9.maijs 2022, 15:05 Atbildēt

Dīvaina reklāma, jo attēlā redzamā persona izskatās krietni vecāka.

9.maijs 2022, 15:45 Atbildēt

Glaimojoši, bet nebūtu godīgi klusēt. Pazīstu 86 gadīgu kundzīti un ar daudz, daudz svaigāku sejas ādu. Tā kā rīcineļļa nebūs tā ideālākā. Kā aktrise brīnišķīga un talantīga.

14.maijs 2022, 2:27 Atbildēt

Kur tas skaistums? Izskatas šausmigi

14.maijs 2022, 19:36 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas