VIDEO: boksa leģenda Taisons piedzīvo saķeršanos ar fani

tautaruna.lv 7.maijs 2022, 18:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Leģendārais bokseris Maiks Taisons pavisam nesen iekūlās nepatīkamā incidentā, viņu nokaitināja kāds lidmašīnas pasažieris un viņš viņam iesita. Nu slavenais bokseris atkal piedzīvojis saķeršanos ar kādu fani.

Kā ziņo medijs "The Sun", Maiks Taisons bija devies uz Lasvegasu, lai klātienē vērotu bokseru Šakura Stīvensona un Oskara Valdesa cīņu.

Pēc cīņas Maiks Taisons devās prom. Viņš nokļuva fanu ielenkumā.

Slavenais bokseris piekrita nofotogrāfēties ar saviem "karstākajiem" faniem.

Viss noritēja labi, līdz brīdim, kad pie Taisona pienāca klāt kāda sieviete.

55 gadus vecā sieviete pie boksa leģendas pielavījās no aizmugures. Kamēr Taisons pozēja kamerai, sieviete no aizmugures viņa sejai pielika klāt roku un iebakstīja.

Tas bokseri pamatīgi pārsteidza un nokaitināja. Kā pauž notikuma aculiecinieki, tad Taisons esot veltījis skarbus vārdus sievietei. Lai izvairītos no tālākas konflikta eskalācijas, Maiks atļāva faniem uzņemt vēl pāris kadrus un devās prom.

Pirms dažām nedēļām Maiks Taisons uzbruka lidmašīnas pasažierim, kurš, domājams, traucējis bokseri. Incidents notika īsi pirms lidmašīmas pacelšanās. Kā ziņo policija, tad viņi tika izsaukti uz lidmašīnu, kura gatavojās pacelšanās brīdim, lai apturētu konfliktu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas