Slavenu latviešu dziedātāju met ārā no dzīvokļa

tautaruna.lv 13.maijs 2022, 1:30
 
F64
Skatuves māksliniece Maija Lūsēna saņēmusi tiesu izpildītāja vēstuli, ka viņai jāizvācas no mājvietas, kurā dzīvojusi 21 gadu, vēstīts Edgara Orlova materiālā "Slaveno dziedātāju met ārā no dzīvokļa" izdevumā "Privātā Dzīve".

Lūsēna atzina, ka tagad, pensijas gados, piedzīvo prātam neaptveramas lietas.

Viņu bez jebkādas kompensācijas un citas dzīvesvietas ierādīšanas ar tiesas spriedumu izliek no mākslinieku darbnīcas Nītaures ielā, Rīgā.

"Es trīs naktis neesmu gulējusi, raudāju. 13.aprīlī pienāca tiesas izpildītāja paziņojums, ka man jāizvācas no dzīvokļa, kuram jāpariet Rīgas domes un nama iedzīvotāju pārziņā. (..) Rīgas dome arī man neierāda vietu, uz kurieni pārcelties, tāpēc esmu neziņā, ko man tagad darīt," raudot saka Lūsēna.

Maija Lūsēna piebilst, ka viņai nav, kur iet.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 18

 
Anonīms
 

Kāpēc met ārā ? Rīgas domei tukši nami pilna Rīga.

6.maijs 2022, 20:14 Atbildēt

Tam taču ir jābūt pamatojumam--par kādiem grēkiem sviež laukā...

6.maijs 2022, 21:05 Atbildēt

Vienalga ka tu esi slavenu latviešu dziedātājs. Ir jābūt kaut kādam iemeslam. Parasti met ārā, ja netiek maksāts. Acīm redzot nav nokārtojusi kādus juridiskos jautājumus. Ja īpašumu (ko esmu privatizēji par sertifikātiem vai nopircis pa naudu) neesmu ieķīlājis kaut kādu aizdevumu lietā - vienkārši izmest ārā nevar. Tā vienkārši jau nepiešķir dzīvokļus. Vienalga ka tu esi slavenu latviešu dziedātājs.

6.maijs 2022, 22:48 Atbildēt

Nu pensionārs neēdīs,bet maksās par dzīvokli,bet slavenā dziedātāja laikam gan pietaupīja kam citam.Es savā laikā ,muļķe būdama,visam ticēdama,maksāju finansu piramīdai iemaksas...mani toreiz nosauca par muļķa grāmatvedi,stādot kā piemēru dziedātāju Maiju Lūsēnu,ka viņa ir sagaidījusi savu kārtu un esot piramīdas augšgalā,un saņemot mūsu maksājumus.Nu kā lai nenotic!

8.maijs 2022, 20:47 Atbildēt

Lūk, ziņa faniem un Maijas līdzgaitniekiem - izpalīdziet par draudzības vai pielūgsmes tiesu māksliniecei!

6.maijs 2022, 22:51 Atbildēt

Lūk genocīds pret latviešu tautu, ko realizē cionisti. No Ukrainbas piešķir pabalstus , par velti brauc sab. transportā un dod labiekārtotus dzīvokļus, bet te Latvijas pamatiedzīvotājam jādzīvo parkā pie Ministru kabineta. Labi , ka siltāks paliek. Kamēr nesacelsimies par savu brīvību tikmēr Latvija brīva nebūs.

6.maijs 2022, 22:57 Atbildēt

Tu debiloīd, vispirms noskaidro, kāpēc met ārā, un tikai pēc tam, sāc murgot par genocīdu, bet vēl pirms tam uzzini, vārda "genocīds" jēgu.

7.maijs 2022, 10:32 Atbildēt

Kas Tev sacelsies par brīvību? Latvija ir brīva kaut vai tāpēc,ka ļauj Tev gvelzt muļķības…

7.maijs 2022, 14:44 Atbildēt
Edgars Ozolins > didzis.brakmanis

Genocīds ir darbība, kas vērsta, lai pilnībā vai daļēji iznīcinātu kādu grupu kā tādu: nogalinot šīs grupas locekļus, garīgi traumējot tos, apzināti radot šādai grupai tādus dzīves apstākļus, kur paredzēta tās pilnīga vai daļēja iznīcība, Genocīds ietver sevī arī psiholoģisko aspektu: šīs darbības tiek veiktas ar konkrētu nodomu daļēji vai pilnīgi iznīcināt nacionālu, etnisku, rases vai reliģiozu iedzīvotāju grupu “kā tādu”.

13.maijs 2022, 14:06 Atbildēt

Raksts dīvains. Ja notiek netaisnība, vajadzētu tomēr pastāstīt, kā šie ārā metēji skaidro savu rīcību.

7.maijs 2022, 8:18 Atbildēt

Kā vienmēr atspoguļo medaļas vienu pusi, kad runa iet par lv "zvaigznēm". Pilnīgi skaidrs, ka nav kaut ko nokārtojis līdz galam. Tagad galvenais uzspiest uz "slavenu mākslinieci", nesanāks.

7.maijs 2022, 12:15 Atbildēt

Tiesu izpildītāji parasti ierodas izpildīt tiesas lēmumu...

7.maijs 2022, 21:36 Atbildēt

Es rakstu jau vairakus gadus ka latvija izveidota banda kas dod kreditus kontrole spelu zales ievac nodoklus apraksta mantu soda visus neveiksminiekus pensionarus vecus kam kas pieder bedigi no maniem radiem puse dzivo arzemes masai nonema maju veikalu parex banka bankroteja visi sie blezi lai glaptu komjaunieti bledi bankas ipasnieku cilveki tika apzakti gan pienaks laiks visi jus sedesit naudas mili latviesu tautas mantu aprakstitaji tagli .

8.maijs 2022, 6:50 Atbildēt

Te latviešu slavenā dziedātāja kaut ko nepasaka līdz galam. Laikam cer, ka glupā, lētticīgā tauta sanetīs.

8.maijs 2022, 19:51 Atbildēt

Šajās Nītaures ielas 4. nama bēniņstāva plašajās telpās vairāk nekā 12 gadus dzīvo Maija Lūsēna. Viņa jau vairākus gadus nemaksā par dzīvošanu šajās telpās komunālos maksājumus, un parādu summa sasniegusi 20 000 eiro.

nra.lv/skandalozi/18...0-000-eiro.htm

13.maijs 2022, 6:30 Atbildēt

Un ar ko liela māksliniece no meitenes parastās atšķiras? Vienai nav jāmaksā bet otrai ir?

13.maijs 2022, 9:07 Atbildēt

Ieliks kādu haholu,tas točno maksās....

13.maijs 2022, 15:53 Atbildēt

Maija Lūsēna, kura ir iestājusies asiņainā Putina kara propagandas pareizticīgo reliģijā, vairs nevar būt slavena latviešu tautas māksliniece, bet gan nodevēja. Pretīgi, ka Latvijā ir šādi kultūras darbinieki, kuri atbalsta fašistiskā Putina kultu.

13.maijs 2022, 22:14 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas