Jaunā biogrāfiskā grāmatā atklāts, kāpēc Megana gribēja būt kopā ar princi Hariju

tautaruna.lv 8.maijs 2022, 13:00
 
AP/Scanpix/Leta
Tīnas Braunas grāmata "The Palace Papers: Inside The House Of Windsor – The Truth And The Turmoil" par karalisko ģimeni iznāca pavisam nesen, 26. aprīlī. Šajā grāmatā nākušas klajā vēl iepriekš nezināmas lietas par Meganu Mārklu, vēsta "The Sun".

Kā vēstīts grāmatā, tad Megana Mārkla, kad pirmo reizi tikās ar princi Hariju, viņu neuztvēra tikai kā potenciālo mīļāko, bet gan kā "visu problēmu atrisinājumu".

Grāmatā Megana Mārkla (pirms sāka satikties ar princi Hariju) ir pasniegta kā sieviete, kura alkst prestižu un ir izmisusi pēc cilvēku atzinības.

Par spīti tam, ka pirms iekļūšanas karaliskajā ģimenē Megana piedalījās seriālā "The Suits", viņa nekad nenonāca mediju uzmanības centrā. Tomēr īsi pēc tikšanās ar Hariju viss mainījās.

Savā jaunajā grāmatā Tīna Brauna raksta: “Nākošajā rītā pēc viņu pirmā randiņa viņa runāja par Hariju ar draudzeni tā, it kā viņš būtu viņas aģenta piespēlēts."

Brauna savā grāmatā apkopojusi vairāk nekā 120 dažādu avotu sniegtās liecības par karalisko ģimeni.

Kā min autore, tad 2016. gadā, kad pirmo reiz satikās Harijs un Megana, princis kopš tā brīža bija kā apmāts ar viņu. Reiz Meganas tēvs intervijā atzina, ka viņa spēj atstāt efektīvu iespaidu uz vīriešiem un viņai padodas iekarot viņu sirdis.

“Pirmajā koledžas gadā viņa norādīja uz vienu puisi un teica: “Tas zēns būs mans draugs”. Un viņš kļuva par viņas draugu. Viņa ir ļoti, ļoti efektīva ar vīriešiem. ”

Prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas notika 2018. gada 19. maijā Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī Apvienotajā Karalistē. Viņu kāzas izmaksāja kopumā 45 miljonus dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas