Kabajeva Putinam dzemdējusi divus dēlus; atklātas detaļas par bērniem

tautaruna.lv 14.maijs 2022, 10:13
 
AP/Scanpix/LETA
Olimpiskā čempione vingrošanā un bijusī Krievijas Valsts domes deputāte Alīna Kabajeva, kuru dēvē par Krievijas prezidenta Vladimira Putina "slepeno sievu", no viņa laidusi pasaulē divus dēlus, vēsta Šveices mediji.
Kā vēsta Šveices laikraksts Sonntags Zeitung, pirmais puika (pēc citiem avotiem, dvīņi) piedzima 2015. gadā, otrais četrus gadus vēlāk, 2019. gadā.

Laikraksts atsaucas uz kādas sievietes paziņu - ārstu - no Krievijas, kura jau vairāk nekā 30 gadus dzīvo un strādā Šveicē un, iespējams, abas reizes pieņēmusi Kabajevas dzemdības.

Šī sieviete, pēc laikraksta vēstītā, esot pazīstama ar Putinu kopš jaunības un ar viņu ir uzticamās attiecības. Ārste strādāja Šveices klīnikā SantAnna, kuras tīmekļa vietnē tiek reklamēti dzemdību pakalpojumi, īpaši Krievijas klientiem.

"Pirmās Kabajevas dzemdības notika Šveices Tičīno kantona klīnikā Lugāno pilsētā visslielākajā slepenībā. Otrās - jau Krievijā, tāds bija Putina lēmums. Ginekoloģe speciāli devās uz Maskavu, lai palīdzētu piedzimt diktatora jaunākajam dēlam," teikts materiālā.

Izdevums atzīmē, ka baumas, ka Putins būtu bijis klāt dzemdībās, neatbilst patiesībai.

Izdevuma avots Kabajjevu raksturoja kā "patīkamu un vienkāršu". Pēc viņa teiktā, viņa pie ārsta uz izmeklējumiem gāja bez apsargiem. Dažkārt viņu pavadīja radinieki - māte un māsa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas