"Mans bērns cieš"; slavena aktrise vaļsirdīgi atklāj savas lielākās raizes

tautaruna.lv 7.maijs 2022, 19:46
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
35 gadus vecā aktrise Megana Foksa atklāj, ka ir noraizējusies par savu deviņus gadus veco dēlu, ziņo "Daily Mail".

Megana Foksa ir māmiņa trīs dēliem - Noa (9), Bodi (8) un Džornijam (5).

Aktrisei ir visai brīvi uzskati bērnu audzināšanā. Viņa uzskata, ka bērniem nepieciešams brīvi izpausties ar apģērba izvēli un ļauj viņiem ģērbties tā, kā viņi jūtas ērti, nesaistot sevi ar konkrētu dzimumu.

Foksa min, ka par spīti tam, ka viņai ir trīs dēli, viņai nav iebildumu, ka vecākais dēls vēlas nēsāt kleitas.

Tomēr viņu satrauc tas, kā sabiedrība izturas pret viņas dēlu. Aktrise intervijā "Glamour UK" vaļsirdīgi atzinās, ka vienīgais, ko viņa vēlas, lai neviens no bērniem savu izvēļu dēļ nejūtas kā "dīvainis".

"Es esmu nopirkusi virkni grāmatu, kurās bija aplūkotas šīs lietas un viss, kas tas ir. Dažas grāmatas ir sarakstījuši transpersonu bērni. Dažās grāmatas ir par to, ka jūs varat būt zēns un tajā pašā laikā valkāt kleitu. Jūs varat izpausties ar savu apģērbu, kā vien vēlaties. Un tam nav nekādas saistības ar jūsu seksualitāti. Tātad, kopš viņi bija pavisam mazi, es šīs lietas vienmēr esmu iekļāvusi viņu ikdienā, lai neviens no viņiem nejustos dīvains vai atšķirīgs," skaidroja aktrise.

Megana atzīst, ka uztraucas par savu dēlu Noa, taču viņa min, ka viņš ir ļoti drosmīgs un nepakļaujas citu viedokļiem, nievām.

"Mans bērns cieš. Tāpēc man ir daudz raižu par to, jo vienīgais, ko es vēlos, lai cilvēce nebūtu tāda. [...] Tas man, kā mammai, vienkārši ir grūti."

Megana atzīst, ka Noa skolā ļoti bieži nākas saskarties ar citu bērnu nievājošiem izteikumiem, apsmiekliem, jo zēns uz skolu izvēlas doties kleitās. Kā izrādās, tad pašam zēnam nav iebildumu pret to, ka citi skolas biedri viņu nesaprot.

Iepriekš ziņojām, ka Megana Foksa nākusi klājā ar pārsteidzošu informācija, viņa ar savu mīļoto vīrieti mēdz dzert viens otra asinis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:55

Jaunākās diskusijas