Ukraiņu žurnālista versija: kāpēc Galkins tikai tagad sācis runāt par Krievijas noziegumiem

tautaruna.lv 15.maijs 2022, 14:05
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Slavenais humorists Maksims Galkins Maksims Galkins par Krievijas uzsākto karu negatīvi izteicās jau no pirmajām pilna mēroga iebrukuma Ukrainā dienām, taču sociālajos tīklos nesteidzās runāt par Krievijas bruņoto spēku rīcību.

Tikai nesen Maksims Galkins publicēja atklātu video par, viņaprāt, Krievijas veiktajiem noziegumiem, ko valsts noliedz. Video, kas publicēts Instagram, viņš pieminēja zvērības Bučā, traģēdiju Odesā un notriekto Malaizijas Boeing lidmašīnu.

Intervijā Slava + ukraiņu žurnālists Dmitrijs Gordons atzina, ka pēc šādas publikācijas viņš pret Galkinu izjūt lielu cieņu.

Uz Slavas Demina jautājumu, kāpēc tikai divus mēnešus vēlāk komiķis nolēma sākt runāt, Gordons atzīmēja, ka Krievijā cilvēkus soda par patiesību, un cilvēkiem, kuri neatbalsta Putina režīmu, ir ko zaudēt, raksta stars.segodnya.ua.

"Ne visiem ir spēks, lai no visa uzreiz atteiktos. Varbūt ir vajadzīgs laiks, lai sagatavotu sev kādu bāzi," saka žurnālists.

Dmitrijs Gordons piebilda, ka nenosoda tos, kuri tikai tagad sākuši runāt patiesību. Bet viņš nicina proputiniskās zvaigznes - Filipu Kirkorovu, Oļegu Gazmanovu, Nadeždu Babkinu, Nikolaju Baskovu. Žurnālists arī nosodīja Natašu Koroļevu, kura publicē paziņojumus par koncertiem, bet klusē par karu Ukrainā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas