Šoigu meita pēc ilgas pauzes "Telegram" ievietojusi ierakstu par tēvu

tautaruna.lv 19.aprīlis 2022, 19:30
 
Scanpicx
Krievijas ģenerāļa Sergeja Šoigu meita sociālajā vietnē "Telegram" pieminējusi savu tēvu, ziņo portāls "Daily Star". Tas ir noticis brīdi, kad tiek baumots par Šoigu atstādināšanu vai viņa sirdslēkmi.

Saskaņā ar dažiem avotiem, 66 gadus veco ģenerāli Sergeju Šoigu Kremļa līderis ir atstājis malā saistībā ar Krievijas uzsāktā kara neveiksmēm, raksta portāls "Daily Star".

Citi pat apgalvojuši, ka pārcietuši "lielu sirdslēkmi", bet viens no vadošajiem Putina ienaidniekiem pat apgalvojis, ka tas nav noticis dabisku iemeslu dēļ.

Vairāki ziņojumi liecina, ka Putins lika viņam darboties no kodolbunkura Urālos. Tagad viņa meita Ksenija (31) sociālajos tīklos ir publicējusi ziņu, pieminot viņu. Šķietamais iemesls viņas pēkšņajam vēstījumam - pēc prombūtnes no sociālajiem medijiem - bija viņas tēva 31 valsts dienesta gads.

Tomēr vēstījums no viņa meitas, finanšu ekspertes un labdarības darbinieces, nāca laikā, kad pieauga neskaidrība par Šoigu lomu karā, jo viņa karaspēks tiek apsūdzēts “genocīdā” un izvarošanās.

Viņa galvenais kaujas kuģis Melnajā jūrā ir nogrimis, un Krievija ir zaudējusi vairāk nekā 40 ģenerāļus un pulkvežus.

Putins bija gaidījis, ka viņa armija Ukrainā tiks sveikta ar ziediem un dažu dienu laikā pārņems kontroli pār valsti.

Trimdā esošais biznesa magnāts un Putina ienaidnieks Leonīds Ņevzļins (62) apgalvoja, ka Šogu ir "izkritis no spēles" pēc "lielas sirdslēkmes".

"Viņam pēkšņi bija liela sirdslēkme," viņš apgalvoja, atsaucoties uz saviem avotiem Maskavā. "Viņš atrodas reanimācijā, pieslēgts ierīcēm. Klīst baumas, ka sirdslēkme nevarēja notikt dabisku iemeslu dēļ," pauž uzņēmējs.

Pēdējais notikums, kad Šoigu bija pamanīts, bija galēji labējā ultranacionālistu politiķa Vladimira Žirinovska bērēs 8.aprīlī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas