Atklātībā nākusi Depa šokējošā sarakste ar ārstu par bijušo sievu

tautaruna.lv 24.aprīlis 2022, 16:15
 
EPA/Scanpix/Leta
Turpinoties Holivudas aktiera Džonija Depa tiesas prāvai ar bijušo sievu, katrisi Amberu Hērdu, atklātībā nākusi aktiera sarakste ar ārstu.
Doktors Kipers ir Beverlikilsas ārsts, kurš ārstē slavenības no atkarībām. Aktieris bija vērsies pie ārsta 2014. gadā, kad viņa bijusi opioīdu atkarība.

Tiesā apskatītas ziņas, ko Dž. Deps nosūtījis ārstam par A. Hērdu.

Džonijs rakstījis: "Sveiks, sasodīts, vecīt, dabūju vēl vienu. Es nevaru tā dzīvot. Viņa ir tik pilna ar mēsliem kā Ziemassvētku zoss."

Viņš turpinājis: "Man pietiek. NEVARU VAIRĀK!!!! Pastāvīgi apvainojumi, kas nāk no nežēlīga ļaunuma un atriebīgas maitas!!!!!"

"Ziniet, kas ir daudz sāpīgāks par viņas indīgajiem un pazemojošajiem vārdiem? Viņas šausmīgās un mērķtiecīgās tirādes un sasodīti šokējošā izturēšanās pret vīrieti, kuru viņai vajadzēja mīlēt par visu visvairāk.

Viņa tik ļoti vēlas panākumus un slavu. Iespējams, tāpēc es tiku iepazīts, draugs. Viņa mani apvainoja, cik skumjš vecis es eesmu. Man ir tik skumji," rakstījis aktieris.

Ārsts atklājis, ka, ārstējot Dž. Depu 2014. gada maijā, aktierim bijis uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms, biopolārie traucējumi, viņš cietis no bezmiega, hroniskiem vielu lietošanas traucējumiem un hroniska reluksa.

Iepriekš atklātībā nonākuši ieraksti, kuros A. Hērda atzīstas, ka situsi Dž. Depu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

24.aprīlis 2022

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas