Holivudas aktrise saņem nopietnus nāves draudus; iesaistīts pat ASV Slepenais dienests

tautaruna.lv 18.aprīlis 2022, 11:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Amerikāņu aktrise, komiķe Eimija Šumere atklāj, ka pēc dalības 2022. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā, saņēmusi nāves draudus, ziņo "DailyMail".

40 gadus vecā komiķe bija viena no "Oskara" ceremonijas vadītājām.

Viņa pasmējās par vairākām Holivudas zvaigznēm, tai skaitā par aktrieriem Kirstenu Danstu un Džesiju Plemonsu.

Tieši joks par šiem aktieriem nav paticis ceremonijas skatītājiem. Eimijai izteikti nāves draudi, jo cilvēki uzskatīja, ka viņa "neciena" aktrisi Kirstenu Danstu.

Izteiktie draudi bija tik briesmīgi, ka ar aktrisi pat sazinājās ASV Slepenais dienests.Eimija atzīst, ka bijusi ļoti pārsteigta par zvanu no Slepenā dienesta. "Es domāju, ka jums ir nepareizs numurs. Šeit Eimija, nevis Vils," neticot notikušajam, zvaigzne šādi esot atbildējusi uz zvanu.

"Šis naids ir neticams," atzina Šumere.

Viņa skaidroja, ka Losandželosas policijas departaments arī ir ar viņu sazinājies par izteiktajiem draudiem.

"Oskara" ceremonijas joks, kurā tika iesaisīta Dansta, bija iepriekš izplānots un jau sarunāts. Šumere mazās etīdes laikā piegāja pie Danstas galdiņa, pateicās, ka viņa ir iesildījusi viņai vietu un "izsvieda" aktrisi ārā no krēsla. Tālāk viņa turpināja sarunāties ar Danstas vīru, aktieri Plemonsu.

Nākamajā dienā pēc "Oskara" ceremonijas, saņemot milzu kritiku no Danstas faniem, Eimija sociālajos medijos mēģināja nomierināt satrauktos cilvēkus.

"Hei, es novērtēju jūsu mīlestību pret Kirstenu Danstu. Es arī viņu mīlu! Es viņai nekad neizrādītu tādu necieņu."

Eimija Beta Šūmere ir amerikāņu stand-up komiķe un aktrise. Viņa komēdijas nozarē iesaistījās 2000. gadu sākumā. Šūmere ir filmējusies tādās filmās kā "Trainwreck", "The Girl with the Lower Back Tattoo", "I Feel Pretty" , "Meteor Shower".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:01

Jaunākās diskusijas