"Tas neatkāpjas"; Ķuzis joprojām cīnās ar vēzi

tautaruna.lv 20.aprīlis 2022, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ints Ķuzis, bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, kuram pirma kāda laika tika atklāts audzējs, Edgara Orlova materiālā "Jau gadu iziet dažādus ārstniecības kursus" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj, ka joprojām iet uz smagām un nepatīkamām procedūrām.

Par Ķuza slimību tika vēstīts pērnā gada rudenī.

“Iespējams, jums dzīvot atlicis vien pāris mēnešus.” Tādu slēdzienu pērn septembrī no ārstiem izdzirdēja Ints Ķuzis - bijušais ilggadējais Valsts policijas priekšnieks, tika vēstīts LTV raidījumā "Dzīvei nav melnraksta".

Tagad Ķuzis atklāj, ka ir procesā joprojām.

"Tas neatkāpjas un neatkāpjas, to jau nevar tā viegli dabūt prom. Jau gadu izeju visus iespējamos ārstniecības kursus. Esmu pārliecināts, ka man viss izdosies, vajadzīgs tikai laiks," saka Ķuzis.

Rīgas domes deputāta darbu gan Ķuzis tagad veic pilnā apjomā - domē tā pa īstam viņš sāka strādāt vien oktobrī, līdz tam veselības stāvoklis neatļāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 2

 
Anonīms
 

turies ,bet atvalinajuma neej,...sanemsi super atvalinajuma naudu

20.aprīlis 2022, 13:41 Atbildēt

Ņemot vērā to, ka cilvēks pārsvarā sastāv no ūdens, ir tāda teorija, ko daži pārbauda, ka ir jābadojasdzeerot ūdeni un ēdot dažādus zaļumus, saknītes, priežu pumpurus un tml, bet galvenais - gandrīz nav jāēd, tikai jādzer ūdens. Vēzis ''ēd''cilvēku, taču badošanās rezultātā, organisms pārtiek no taukiem un, kad vairs nav ko ēst, tad apēdot vēzi. Protams, tas visiem neizdodas, taču ļoti ceru, ka Ķuža kungs atlabs. Veselību!

22.aprīlis 2022, 1:08 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:20

Jaunākās diskusijas