Leonardo Di Kaprio no kluba "izmet" realitātes šovu zvaigzni

tautaruna.lv 18.aprīlis 2022, 15:20
 
AFP/Scanpix/Leta
Lielbritānijas realitātes šovu personība, uzņēmēja Džemma Klēra Kolinsa apgalvo, ka Holivudas aktieris Leonardo Di Kaprio viņu izmetis ārā no privāta kluba, ziņo "Daily Mail".

41 gadu vecā Džemma medijiem ziņo, ka pēc pavisam īsas sastapšanās ar aktieri Leonardo Di Kaprio, viņš licis kluba darbiniekiem viņu izmest laukā.

Kā apgalvo uzņēmēja, tad viņa vēlējās vien iepazīties un sasveicināties ar slaveno aktieri. Tomēr viss neizvērtās tā, kā viņai būtu gribējies.

"Sasveicinoties ar Leonardo Di Kaprio, es tiku izmesta no Losandželosas kluba," medijam "The Sun" stāstīja Džemma.

"Es domāju, ka viņš paskatījās uz mani. Es paskatījos uz viņu un teicu tikai sveiki. Nākamā lieta, ko es zinu, ka esmu izmesta. Es domāju: "Tu taču saproti, ka arī es esmu slavena. Liels paldies!"," sašutumu neslēpj uzņēmēja.

Džemma Klēra Kolinsa ir Lielbritānijas TV personība un uzņēmēja. No 2011. līdz 2019. gadam viņa piedalījās realitātes šovā "The Only Way Is Essex". Pēc tam Kolinsa piedalījās daudzos citos televīzijas projektos, tostarp "I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!" (2014), "Celebrity Big Brother" (2016), "Celebs Go Dating" (2018) un "Dancing on Ice" (2019). 2018. gadā viņa sāka filmēties pati savā realitātes šovā "Gemma Collins: Diva".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas