Gobzema nākotnes plāni - pārdot māju Baltezerā un nomaksāt sodus

tautaruna.lv 12.aprīlis 2022, 13:09
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā tīklā Facebook dalījies ar, kā pats saka, ļoti atklātu ierakstu, kurā, tostarp, atklāj arī savus nākotnes plānus.
"Šis būs ļoti atklāts ieraksts. Atklāts un godīgs. Manī ir milzīgs aizvainojums uz manu valsti un cilvēkiem tajā. Ne visiem, bet daudziem. Paskaidrošu.
Nav tā, ka tagad sēžu ciešanās un gauži raudu. Nē. Plānoju turpmākās dzīves divus scenārijus, sportoju, dzīvoju, labi izskatos un arī jūtos.
Bet par visu pēc kārtas. Kad 27.gadu vecumā kļuvu par šaurās aprindās plaši pazīstamu juristu, mana dzīve strauji uzplauka. Un tad pirms aptuveni 10 gadiem es izdomāju palīdzēt cilvēkiem. Palīdzēt nesavtīgi. Un to arī darīju. Finālā esmu saņēmis nievas, apvainojumus, konkrētu valsts drāšanu utt. Es panācu valsts vēsturē, tas ir, simts gados lielākās kompensācijas cilvēkiem Zolitūdē, mani apdirsa un apmeloja. Esmu bez maksas līdzējis Jaunalksnei, Spriņģei un vēl veselam baram konkrētu pērkamu dāmu un kungu. Finālā mani apdirsa, apmeloja un vēl skaitīja manas apakšbikses. Un šausminājās, ka vīrietim 40 gados ir ritenis un botas. Iegāju politikā. Un esmu turējis ļoti lielu spiedienu. Apdirsts esmu no galvas līdz kājām, izvarots materiāli un izsmiets morāli. Tikai tamdēļ, ka neiekļāvos sistēmā. Un iestājos par cilvēkiem, no kuriem virkne ir super nelojāla, starp citu. Un to visu spēju turēt. Un varu turēt arī tagad.
Tikai tagad es vairs negribu tā. Es neredzu vairs motivāciju bez konkrēta un nozīmīga atbalsta turpināt. Tā “alga” tikt apdirstam un izvarotam morāli un materiāli nav tā vērta. Pateikšu uzreiz - mani visvairāk ir atbalstījuši cilvēki, kuri tieši tāpat kā es ir tikuši apdirsti no galvas līdz kājām. Neviens “pareizais” tas nav bijis. Jo tie, kuri ir “pareizie”, patiesībā ir maska. Tie ir ļaunums," viņš raksta.
Gobzems arī atklāj, ka grasās pārdot gan savu Baltezera māju, gan visu savu iedzīvi.
"Esmu nolēmis pārdot savu Baltezera māju, par saņemto nomaksāt man uzliktos sodus. Pārdošu arī visu savu iedzīvi, manta mani nekad īpaši mav saistījusi. Esmu noskatījis vietu mājai citur saviem bērniem. Izdarīšu visu, lai viņiem būtu labi, jo laiks, ko veltīju citiem, tikai atņēma maniem bērniem. Finālā pat paldies par to neviens neteiks. Nu i nafig. Es uzskatu, ka Latvija mainīsies tikai caur ļoti lielām ciešanām, jo citādi tā nesaprot. Vairumam ir labi dzīvot nabadzībā un tukšumā. Un nevajag piespiest šo vairumu dzīvot citādāk. Es varu piespiest tikai sevi pats dzīvot citādāk. Visu savu mega enerģiju, un tās man ir daudz, pārskatīt, kam veltīt. Nepateicīgajiem to veltīt ir dumji, vai ne? Jūs taču arī neveltītu savu enerģiju tiem, kam to nevajag un kuri ir nepateicīgi un ļauni."
Politiķis arī piebilst, ka "principa pēc" piedalīsies Saeimas vēlēšanās. Ja neuzvarēs - noliks mandātu.
Jau iepriekš vēstījām, ka Gobzems ne tikai uz laiku aizbraucis no valsts un aizvedis prom savus bērnus, bet arī izteicis vēlmi pārdot savu māju Baltezerā.

Kā rakstīja Gobzems, viņa bērni nav Latvijā un un neatgriezīsies tuvāko pusgadu. Ja iedzīvosies, paliks ārzemēs pavisam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:51

Jaunākās diskusijas