Kantrimūzikas zvaigzne Dollija Pārtone atklāj savus veiksmes un laba izskata noslēpumus

tautaruna.lv 18.aprīlis 2022, 21:00
 
AP/Scanpix/Leta
Kantrimūzikas superzvaigzne, dziedātāja Dollija Pārtone nākusi klajā ar saviem veiksmes un laba izskata noslēpumiem, ziņo "Daily Mail".

Dollija min, ka viņas ilggadējais panākumu noslēpums ir tas, ka viņa dienu sāk jau 03:00 naktī.

76 gadus vecā dziedātāja medijam "Insider" atklājusi, ka jau gadiem ilgi, katru dienu ceļas 03:00.

"Man nevajag daudz miega. Es eju gulēt diezgan agri," atzina dziedātāja.

Tomēr brīžos, kad viņai nav izdevies laicīgi doties pie miera, arī tad viņa ceļas 03:00. Viņa min, ka ilgāk nespēj nogulēt un vienmēr pamostas tik agri.

"Man nav nepiecešama tik daudz miega kā daudziem citiem cilvēkiem, tā ir sava veida Pārtonu ģimene iezīme," piebilda Dollija.

Kā izrādās, tad viņa šādu ieradumu, agri celties, ir "mantojusi" no tēva. "Es esmu kā mans tētis. Viņš vienmēr agri cēlas, pat ja bija iegājis gulēt vēlu."

Dollija neatklāj, ko tieši mēdz darīt, kad tik agri pieceļas. Viņa tikai min, ka agri no rītiem dara savus iemīļotākos darbus.

Katrimūzikas zvaigzne atklāja arī vienu no saviem skaistumkopšanas noslēpumiem, kā viņai izdevies savā cienījamajā vecumā saglabāt mirdzošu izskatu. Dollija minēja, ka iespējams viņas starojošās ādas noslēpums ir tāds, ka jaunības dienās viņa nav aizrāvusies ar sauļošanos. "Es nekad neesmu sauļojusi. Man nav tādu pašu problēmu kā mana vecuma sievietēm, jo es nekad neesmu "cepusies" saulē," sacīja Dollija.

Dollija Rebeka Pārtone ir amerikāņu kantrimūzikas dziedātāja, dziesmu tekstu autore, komponiste, rakstniece, aktrise un filantrope. Viņa ir ieguvusi vairākus "Grammy", kā arī vairākkārt tikusi nominēta kinoakadēmijas balvai "Oskars".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas