Prinča Čārlza un Kamillas "pamestais dēls" atkal pierāda savu eksistenci

tautaruna.lv 17.aprīlis 2022, 2:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Jau iepriekš ziņojām, ka Saimons Dorante-Dejs, kurš dzīvo Austrālijā, kopš deviņdesmitajiem gadiem apgalvo, ka ir prinča Čārlza un viņa sievas Kamillas dēls. Šobrīd vīrietis ziņo, ka viņam ir jauni, nepārprotami pierādījumi savai piederībai karaliskajai ģimenei.

Saimons ir ļoti pārliecināts par to, ka viņš tik tiešām pieder karaliskajai ģimenei.

Bieži vien Saimons sociālajā medijā "Facebook" publicē dažādas kolāžas. Tajās viņš salīdzina savas fotogrāfijas ar karaliskās ģimenes pārstāvju bildēm.

Nereti fotogrāfijās ir redzama manāma līdzība.

Šobrīd Saimons apgalvo, ka viņam ir neapstrīdami pierādījumi tam, ka viņš ir Čarlza un Kamillas dēls, ziņo "Daily Mail".

Viņš "Facebook" pavisam nesen ievietojis divas kolāžas.

Vienā viņš salīdzina savu jaunību dienu foto ar karalienes Elizabetes II fotogrāfiju. Vīrietis uzskata, ka šī fotogrāfija tik tiešām pierāda to, ka karaliene ir viņa vecmāmiņa, jo viņi ir neizsakāmi līdzīgi.

"Tiesas ņem vērā fiziskās līdzības un ģenētiskās iezīmes, izskatot paternitātes lietas, it īpaši, ja DNS testi nav viegli pieejami," Saimons stāstīja "Seven News".

Viņš jau ilgstoši uzrunā karalisko ģimeni, Čārzlu un Kamillu, lai viņi piekrīt veikt paternitātes testu.

"Protams, man ir daudz vairāk pierādījumu nekā tikai fotogrāfijas, lai pamatotu savu apgalvojumus. Visi mani pētījumi ir pārbaudāmi un viegli pieejami."

Tikmēr otrajā kolāža, kuru viņš pavisam nesen ievietoja "Facebook", Saimons cenšas pieradīt savu un itkā viņa "mammas" līdzību.

Kā jau iepriekš vēstījām, tad Saimons ir ļoti pārliecināts par to, ka ir Čārlza un Kamillas dēls, no kura viņi ir atteikušies.

Saimons ir dzimis Portsmutā, Apvienotajā Karalistē, 1966. gada 5. aprīlī. Astoņu mēnešu vecumā viņš tika adoptēts. Kā min Saimons, tad viņa vecvecāki reizi ir strādājuši vienā no karalienes Elizabetes II piederošajiem īpašumiem.

Vīrietis min, ka dažādu notikumu sakritības dēļ, viņš tik tiešām ir Čārzla dēls. Viņš pauž, ka Čārlzs un Kamilla attiecības uzsāka 1965. gadā, gadu pirms viņa dzimšanas. Savukārt deviņus mēnešus pirms viņa nākšanas pasaulē Kamilla ir "nozudusi" no sabiedrības acīm, bet Čārlzs tika nosūtīts uz Austrāliju.

Saimons apgalvo, ka viņa dzimšanas apliecībā arī ir manāmas neatbilstības, jo reiz vēsturnieks viņam esot atklājis, ka slimnīcā, kurā viņš nācis pasaulē, tajā laikā nav piedzimis neviens bērns.

Kopš 2018. gada viņš cīnās par to, lai Čārlzs un Kamilla piekristu veikt DNS paternitātes testu. Saimons apgalvo, ka nerimsies tik ilgi, līdz karaliskā ģimene nepiekāpsies un neveiks pārbaudes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas