Olga Rajecka beidzot atklāj savu jaunības noslēpumu

tautaruna.lv 17.aprīlis 2022, 3:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
2.aprīlī savā dzimtajā pilsētā Lielvārdē dziedātāja Olga Rajecka atklāja savu jubilejas koncerttūri “Mana svētku diena”.

Kā vēsta raidījums "Bez Tabu", Rajeckas koncerttūre tapusi par godu nesenajai jubilejai - janvārī Olga nosvinēja savu 60. jubileju. Koncerta apmeklētāji gan apgalvo, ka Olga izskatās krietni jaunāka par savu patieso vecumu. Koncerta jaunākā apmeklētāja Kate min, ka Olgai varētu būt 35 gadi, toties koncerta apmeklētājas Rūta un Dace Olgu redz vismaz desmit gadus jaunāku nekā tas ir patiesībā. Māsas un Olgas Rajeckas atbalstītājas Baiba un Dace brīnās par Olgas jauneklīgo izskatu, sakot, ka citas sievietes šajā vecumā dažkārt pat nevar izkāpt no gultas, tai pat laikā Olga uz skatuves ir kā jauna meitene un dīva.

Koncerta producents Sandis Mohovikovs atzīst, ka koncerta laikā Olgai rokās tiek dots mikrofons, lai pierādītu skatītājiem, ka viss, ko uz skatuves dara Olga, piemēram, dejo un dzied vienlaicīgi, patiešām notiek un nav ieraksts.

Dziedātāja atklāj savu jaunības eliksīra noslēpumu.

Olga Rajecka:
“Bērnībā es dzīvoju “Ķedelēs” un “Annās”. Līdz Lielvārdei bija jāiet septiņi kilometri, līdz Kaibelēm - pieci. Iedomājieties, es gāju ar kājām septiņus kilometrus pēc skolas no rīta un vakarā. Laikam tas ir tas, kas ir iegūts tajā bērnībā. No rīta un vakarā.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas