Pugačovai un Galkinam prognozē grūtu nākotni

tautaruna.lv 19.aprīlis 2022, 0:30
 
Reuters/Scanpix/LETA
Alla Pugačova un Maksims Galkins, kā runā, joprojām atrodas Izraēlā ar saviem bērniem un pagaidām neplāno atgriezties Krievijā. Astroloģe pastāstīja, kas šogad sagaida zvaigžņu ģimeni.

"Allas Pugačovas un Maksima Galkina dzīvē sākas diezgan sarežģīts periods, lai gan viņi paši to vēl nav pilnībā sapratuši. Šogad Galkins vēl varēs nopelnīt, iespējams, ka viņš atradīs darbu ārzemēs. Taču rudenī , pāris sapratīs, ka daudz zaudējis, aizbraucot no valsts, viņi faktiski pielika punktu savai karjerai," Krievijas medijiem detalizēti stāstīja astroloģe Tatjana Boršča.

Turklāt astroloģe atzīmēja, ka zodiaka zīmju atšķirību dēļ 2023. gads Pugačovai un Galkinam būs pavisam citādāks. Piemēram, nākamgad dziedātāja varēs sevi parādīt, viņa piedzīvos aktivitātes uzplaukumu. Taču Maksimam Galkinam būs grūts periods, kad uz viņa pleciem gulsies daudz problēmu.

Ir vērts atzīmēt, ka Maksims Galkins, kurš atklāti kritizēja Krievijas militāro iebrukumu Ukrainā, diezgan skaidri lika saprast, ka viņš saprot savas apzinātās izvēles sekas. Piemēram, kāds no Instagram lietotājiem teica, ka pie greznības pieradušajam Maksimam tagad būs ļoti, ļoti grūti. "Klausies, gudrais lietotāj ar slēgto kontu un vienu publikāciju, es neesmu pieradis pie greznības, esmu pieradis strādāt godīgi un apzinīgi. Es nopelnīju visu savu greznību, bet es nedzīvoju tās dēļ. Es nebaidos zaudēt bagātību, bet sirdsapziņu,” rakstīja Galkins .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas