Krievijas aktrise savai dzimtenei paredz nelāgu nākotni

tautaruna.lv 19.aprīlis 2022, 3:30
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Krievijas aktrise un Tv raidījumu vadītāja Tatjana Lazareva kopā ar bērniem Spānijā dzīvo jau sešus gadus. Tomēr, neskatoties uz emigrāciju, māksliniece dažreiz atlido uz savu dzimteni. Tagad, pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, viņa vairs nevēlas braukt uz dzimteni.
55 gadus vecā Tatjana Lazareva atzīst, ka viņai ir labi attīstīta intuīcija. Žurnālisti pajautāja, kādu viņa redz Krievijas tuvāko nākotni. Aktrisei ir ļoti bēdīgas prognozes.

"Es nedomāju, ka tas tik ātri beigsies. Tagad represiju midzenis cilvēku smadzenēs tikai sāk atklāties. Tas ir analogs tam, kas bija, - galvenais pasakiet. Vai vēlaties dabūt kaimiņa istabu? Pasakiet, ka viņš atbalsta teroristus,” savās pārdomās dalījās aktrise.

Viņa uzskata, ka gaidāms arī iedzīvotāju morālais pagrimums: “Līdz rudenim mēs redzēsim šausminošu sabiedrības sabrukumu. Nabadzība, trūkums, bads un pilsoņu karš viņu galvās. Es ļoti nevēlos atgriezties. Es atvainojos, bet man ir iespēja. Es tiešām jūtu līdzi cilvēkiem, kas tur dzīvo. Tie ir tie, kurus es vēlos kaut kādā veidā atbalstīt. Šis ir pilsoņu karš. Haoss".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas