Eksperte: Putins sabiedrībā nerādās, mēs redzam dubultnieku

tautaruna.lv 17.aprīlis 2022, 5:00
 
AFP/Scanpix/LETA
Vladimirs Putins valda Krievijā vairāk nekā 20 gadus, un šajā laikā medijos vairākkārt izskanējuši teju neticami pieņēmumi, ka īstais Putins vai nu jau sen ir prom no šīs pasaules, vai arī slēpjas kaut kur, bet viņa vietā prezidenta pienākumus pilda dubultnieks.
Kā raksta Otkrito.lv, astropsiholoģe Valentīna Vitroka, rūpīgi izpētījusi Krievijas prezidenta horoskopu, sacīja, ka Putinam ir dubultnieki, kuri reālā līdera vietā parādās sekundāros vai, gluži pretēji, īpaši bīstamos pasākumos.

"Viņam tie bija, ir un būs, ja vien Putins, kurš pašlaik pilda Krievijas prezidenta pienākumus, vispār ir īsta persona, nevis radīts tēls," pirms dažiem mēnešiem sacīja Valentīna.

"Taču, ja Putins ir dzīvs, viņš, visticamāk, ilgu laiku nav publiski rādīts (vai arī mums nerāda), un te atkal ir darīšana ar viņa dubultniekiem. Atšķirība starp dubultniekiem un, iespējams, īsto Putinu ir redzama pat ar neapbruņotu aci. Teiksim, uz rokām - vienam no dubultniekiem pirksti resni kā sardeles. Apskatiet tuvāk grumbas, ausu ļipiņu atrašanās vietu un formu, kas visiem cilvēkiem ir atšķirīgi kā pirkstu nospiedumi".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas