Baumo, ka Šoigu piedzīvojis sirdstrieku pēc Putina pārmetumiem

tautaruna.lv 26.marts 2022, 23:35
 
Scanpicx
Krievija mēģina kliedēt baumas par Šoigu sirdslēkmi pēc Putina pārmetumiem par "iebrukuma izgāšanu", raksta portāls "Mirror".

Izplatās baumas, ka kopš 11.marta pazudušais Krievijas aizsardzības ministrs piedzīvojis sirdstrieku pēc sarunas ar Putinu un pārmetumiem.

Informācija par Krievijas Federācijas galvenā militārā vadītāja prombūtni tika izsludināta kara kulminācijā. It kā atbildot uz žurnālistu jautājumiem, Krievijas valsts mediji demonstrēja īsu video no Drošības padomes, kurā redzams pazudušais Šoigu, bet skeptiķi uzskata, ka kadri ir viltoti.

Tiek baumots, ka Krievijas karaspēka neveiksmīgajā iebrukumā Ukrainā Putins vainojis Šoigu, kurš iepriekš bijis viens no tuvākajiem un uzticamākajiem sabiedrotajiem.

Ukrainas valdības padomnieks Antons Geraščenko piektdien apgalvoja, ka pēc Putina "stingras apsūdzības" Šoigu ir bijušas vai nu sirds problēmas, vai reāla sirdslēkme.

Izskan minējumi, ka Šoigu, tāpat kā citi Vladimira Putina tuvākā loka pārstāvji, kara sākumā centušies atkāpties no amata, taču prezidents viņa centienus noraidīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas