FOTO: Amuna Davis parāda, cik pamatīgi notievējis

tautaruna.lv 4.aprīlis 2022, 1:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latvijas "drag queen" pārstāvis Amuna Davis jeb īstajā vārdā Dāvis Ķimenis sociālajā vietnē Instagram parādījis, cik lielas izmaiņas piedzīvojis viņa augums pēdējā gada laikā.

Amuna Davis pirms gada veikta nopietna muguras operācija, pēc kuras viņš apņēmies mainīt savu dzīvesveidu. Gada laikā viņš ir zaudējis 20 kilogramus.

"Vairākus mēnešus es mocījos ar milzīgām sāpēm visā ķermenī no mugurkaula uz leju un viss ko es vēlējos bija vienkārši aizmigt," atklāts ir Amuna Davis un atklāj, ka tolaik viņam neklausījušas kājas, viņš nav spējis tās pacelt.

Pateicoties cilvēku atbalstam un palīdzībai, Amuna Davis uztaisījis operāciju un izgājis rehabilitāciju.

"Es apsolīju sev, ka kopš operācijas dienas es dzīvošu savādāk - labāk. Un tā arī ir - es baudu dzīvi, es veidoju atmiņas un piedzīvojumus - tas man ir pats, pats, pats svarīgākais manā dzīvē, kā arī, protams, es savedu kārtībā savu ārējo izskatu," raksta Amuna Davis.

Viņš atklāj, ka kopš operācijas ir zaudējis 20 kilogramus, bet tas esot tikai sākums un pamazām tiekot iets uz mērķi - labāko sevis versiju.

Amuna Davis ir viens no spilgtākajiem "drag queen" pārstāvjiem Latvijā. Pēr Amuna Davis piedalījās raidījumā "Slavenības. Bez filtra", kurā bija iespējams sekot līdzi viņa ikdienas gaitām un spilgtākajiem notikumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas