Ķermeņa valodas eksperts pauž bažas par Harija un Meganas attiecībām

tautaruna.lv 12.aprīlis 2022, 0:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Ķermeņa valodas eksperts novērojis, ka pāra ķermeņa valoda liecina par "nopietnu sinhronizācijas trūkumu" pāra attiecībās, raksta "Daily Star".

Ķermeņa valodas eksperts Hesuss Enrike Ross apgalvo, ka pāris publiskā pasākumā demonstrējis "nopietnu sinhronizācijas trūkumu", norādot uz Harija "nedrošo" stāju un Meganas "spēcīgo nostāju".

Ķermeņa valodas eksperts ir izpētījis kadrus, kuros Saseksas hercogi apmeklējuši pasākumus un apgalvo, ka abu mijiedarbība apstiprina Meganas dominējošo personību un attieksmi.

"Viņiem ir nopietns sinhronizācijas trūkums. Kad Harijs beidzot nolemj iet uz priekšu un sasveicināties ar cilvēkiem, vai ieiet telpās, kur viņam jāparaksta grāmata vai jādara kaut kas cits, Megana vai nu pārtrauc, vai arī viņš lūdz viņai signālu, lai varētu turpināt," apgalvo Hesuss.

Savā YouTube kanālā eksperts analizē video, kurā pāris tiekas ar vairākiem cilvēkiem. Viņš norāda, ka Meganas stāja pauž spēcīgu pozīciju, jo viņas pēdas atrodas plecu platumā. Savukārt Harija potītes sakļaujas, kas vīrietim esot nedrošības poza. Tāpat Megana ar roku apturēja Hariju, kad viņš devās uz priekšu, un pavirzījās uz priekšu pirmā.

Eksperts novērojis, ka arī citos pasākumos Harija pozas paudušas šaubas un viņš izmanto aizsardzības žestus un nereti meklē Meganas apstirpinājumu savai rīcībai.

Kā norāda "Daily Star", iepriekš cits ķermeņa valodas eksperts apgalvojis, ka žesti bēdīgi slavenajā Opras intervijā liecinājuši, ka Meganas un Harija attiecības ir mainījušās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas