„X faktora” zvaigzne kaunina Kariņu

tautaruna.lv 14.marts 2022, 1:30
 
Ilze Zvēra/F64
Šovā „X faktors „ iepazītajai Margaritai Kolosovai pēc vārda kabatā nav jāmeklē. Internetā populārs kļuvis video, kur Margarita skaidro savu nostāju saistībā ar Ministru prezidents Krišjāņa Kariņa aicinājumu pārskatīt iedzīvotājiem savus paradumus.

„Politiskais skaistulis no rīta izrunājas ziņās - viņš nezinot, cik maksā benzīns, nav paskatījies. Hallo! Cenas ceļas, nav zināms, kā cilvēki izdzīvos. Tagad laikam zirgs būs jāpērk, lai laukus var apstrādāt, ar zāģīšiem malku jāsagādā. Atgriežamies 19.gadsimtā,” pikta ir Margarita.


Viņa aicina - varbūt nodokļus tagad labāk būtu samazināt, nevis aicināt mainīt cilvēkiem savus paradumus. „Degviela dārga, tagad iesaka uz darbu braukt kopā ar kaimiņu. Cik nesen divas un vairāk mājsaimniecības, braucot vienā automašīnā, varēja tikt pie soda. Tagad viss aizmirsts,” spriež Margarita.


„Tiem, kas algā saņem tūkstošus, galva nesāp, cik maksā degviela,” uzsver Margarita.

Jau ziņots, ka pieaugot inflācijai un cenām, Ministru prezidents Krišjānis Kariņš aicina iedzīvotājus pārskatīt savus paradumus, atceroties, ka karš Ukrainai maksā cilvēku dzīvības.
Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" Kariņš aicināja: „Būsim mierīgi, racionāli, nepakļausimies visādām baumām. Cenas iet uz augšu, tās kaut kur nosēdīsies, atradīs jaunu līmeni, kas droši vien būs augstāks nekā tagad bijis. Tas nozīmē, ka jādomā par paradumu maiņu," atkārtoti pauda K. Kariņš.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas