Ko ik vakaru aicina darīt Marija Naumova līdz Ukrainā iestāsies miers?

tautaruna.lv 6.marts 2022, 14:11
 
Oksana Džadana/F64
Dziedātāja Marija Naumova sociālajos tīklos aicinājusi cilvēkus katru vakaru no pulksten 21.00 līdz 22.00 vienoties kopīgai lūgsnai/meditācijai par mieru Ukrainā.

Dziedātāja aicina šo procesu kopīgi visiem veikt katru vakaru līdz brīdim, kad iestāsies miers.

"Šajās briesmu pilnajās dienās mēs visi esam liecinieki tam, ka top vēsture. Mūsu spēkos nav kaut ko mainīt vai apturēt, kā mēs to vēlētos. Mēs varam līdzcietīgi vērot un katrs savu iespēju robežās palīdzēt tiem, kas šis atbalsts ir vajadzīgs," par iniciatīvu video sociālajā vietnē Instagram saka dziedātāja Marija Naumova.

Viņa aicina cilvēkus pievienoties lūgšanai/meditācijai par mieru Ukrainā, apvienojot visu domu spēku vienā enerģijas plūsmā, "lai nosūtītu Visumam miera vēstījumu lūgsnā".

"Mēs visi kopā esam liels spēks, izmantosim to," aicina dziedātāja.

"Es svēti ticu, ka mūsu kopējā enerģija piepildīs ēteri ar labestību un palīdzēs notikt labajam, palīdzēs atgūt MIERU. Traģēdijas palīdz atvērties mūsu sirdīm. Ja mēs iemācīsimies saglabāt savas sirdis atvērtas vienmēr, tad miers un mīlestība atjaunosies ap mums pavisam dabiski. Lai miers visā pasaulē! Lai iestājas miers Ukrainā! Lai miers mūsu valstī un mūsu sirdīs!" pēc kopīgās meditācijas 26. februārī sociālajos tīklos raksta Marija Naumova.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas