Eilands vēršas pie Brieža: Paldies, ka pats atzinies, kurā pusē nostātos, ja diktators uzbruktu mums

tautaruna.lv 3.marts 2022, 16:11
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķis Ralf Eilands sociālajos tīklos dalījies ar ierakstu, kurā velta kritiku Latvijas bokserim Mairim Briedim par viņa pausto neitrālo nostāju Ukrainas kara jautājumā.

Mūziķis sociālajā vietnē Instagram dalījies ar ierakstu, kurā uzrunā bokseri un velta tam asu kritiku.

"Sveicieni @mairisbriedis! “Pasaki, ka dzīvo Kremļa informācijas telpā, nepasakot, ka dzīvo Kremļa informācijas telpā.” Paldies Tev, Mairi, ka pats atzinies savās patiesajās sajūtās un tajā, kurā pusē Tu nostātos, ja diktators Vladimirs Putins uzbruktu mums! Jāatzīst, ka, ņemot vērā Tavu beznosacījuma mīlestību pret biedru Lukašenko, šis mani galīgi nepārsteidz. Man ir no visas sirds žēl, ka reiz biju uz Tavu cīņu, taču neviltots prieks, ka Tu pakāsi Usikam! #StandWithUkraine," raksta Eilands.

Daudzi soctīklu lietotāji piekrīt Eilanda ierakstam un to pauž komentāru sadaļā.

"Paldies, Ralf! Tu runā arī no manas sirds", "Paldies un piekrītu", "Pienãcis atklātības laikmets!Tagad spilkti redzam cilvēka patiesās sejas!", "precīzi…diemžēl. Apstulbu no Maira ieraksta..", "Paldies, Ralf! Tu runā arī no manas sirds #standwithukraine," raksta komentāru autori.

Jau vēstīts, ka sociālajos tīklos negaidītu vētru sacēlusi Maira Brieža neitrālā nostāja Ukrainas kara kontekstā. Cilvēki soctīklos pauž nosodījumu un nožēlu.

Briedis vēlāk izplatīja paziņojumu, kurā viņš norādīja, ka nenostājas nevienā no karā iesaistītām pusēm.

"Čau, visiem! Lasu visas jūsu ziņas. Skaidrojums tiem, kuri nemāk lasīt un kuri nesaprot. Negribēju paust savu viedokli, taču pateicu, ka esmu pret karu. Ar to bija par maz, un tas tika pavērsts pret mani. Kurā pusē tu esi? Esmu Latvijas pusē," skaidroja Briedis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas