Vairākus gadus pēc Eirovīzijas latviešu dziedātāja atklāj pārdzīvoto

tautaruna.lv 21.februāris 2022, 12:09
 
Kaspars Krafts/F64
2014. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēja grupa "Aarzemnieki" ar atraktīvo dziesmu "Cake To Bake". Grupas dalībniece Katrīna Dimanta vairākus gadus pēc konkursa LTV raidījumā "Dzīve bez melnraksta" atzinusi, ka dalība grupā viņai bijusi traumējoša.

Kā atklāj dziedātāja, lai gan pārstāvēt valsti konkursā bijis liels gods, viņai tā bijusi arī traumējoša pieredze, jo grupā sasvtarpējās attiecības neesot bijušas tik draudzīgas, kā tas izskatījies no ārpuses.

"Cilvēks, kurš tev ir blakus uz skatuves, visu laiku uzbrūk tev aizskatuvē un dara pāri. Man šausmīgi nepatika tā sajūta," atklāta ir dziedātāja. Pēc piedzīvotā viņa pat domājusi par mūzikas pamešanu.

Viņa atklāj, ka toreiz, kad viņai bijuši tikai 23 gadi, tika emocionāli darīts pāri.

"Konstanti Eirovīzijā uz vietas visu laiku sejā saka, ka tu esi slikts, ka tu esi sliktākais cilvēks pasaulē, ka tev nekas nesanāk, tu esi neīsts cilvēks," par saņemto kritiku no grupas biedra saka dziedātāja. Tikai vēlāk, strādājot ar psihoterapeiti, viņa sapratusi, ka pieredzētais atstājis ilgstošu ietekmi uz viņas ikdienu.

Sieviete par grupas pamešanu domājusi jau piesakot dziesmu Eirovīzijai un par to informējusi arī kolēģus, taču viņa nedomājusi, ka "Aarzemnieki" uzvarēs nacionālajā atlasē.

Jaunā sieviete saņēmusi arī publisku kritiku par savu svaru un vizuālo izskatu, kas licis sievietei vēl vairāk pieņemties svarā un tādejādi izjust sekas uz savu veselību. Viņa atzīst, ka bijis nepieciešams ilgs un grūts darbs pie sevis, lai mainītu savu uztveri un uzlabotu arī fizisko formu veselības dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas