Linda Liepiņa: Jānis Bordāns ir cilvēks, kas nemāk paskatīties acīs

tautaruna.lv 21.februāris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Bijusī Saeimas deputāte atklāj nianses komunikācijā ar tieslietu ministru Jāni Bordānu (JKP). "Jānis Bordāns ir cilvēks, kas nemāk paskatīties acīs," pauž Linda Liepiņa

Bijusī Saeimas deputāte un uzņēmēja Linda Liepiņa sociālās vietnes "YouTube" raidījumā "Nedēļas personība", sarunā ar draudzes „Kristus pasaulei” līderi un garīgo vadītāju Marci Jencīti atklāj nianses komunikācijā ar tagadējo tieslietu ministru Jāni Bordānu.

"Jānis Bordāns ir viens no cilvēkiem, kurš neprot paskatīties acīs. Tas ļoti daudz par cilvēku pasaka," iesāk Liepiņa.

Tajā laikā, kad es gāju politikā un bija jāizdara izvēle starp jaunajām partijām JKP un KPLV, jo bija jāizvēlas partija, ar kuru startēt kopā vēlēšanās, Bordāna kungs mani uzrunāja un es pāris reizes satikos. Un man ļoti, ļoti nepatīk cilvēki, kuri sarunājoties novēršas un kuriem ir problēmas paskatīties acīs. Un Bordāns ir tieši tāds," apgalvo Liepiņa.

Bijusī deputāte pastāsta, ka vēlāk, kad jau bijusi KPLV partijas rindās, saņēmusi no Bordāna "puicisku ziņu".

"Nu, ar ko tad Artusiņš bija labāks?" esot bijusi Bordana sūtītā ziņa.
"Tas ir tas, ko tu, kā partijas vadītājs, vari atrakstīt? Ne labdien, ne sveiki. Viņš, protams, pēc tam arī nesveicinājās. Arī šī te nesveicināšanās ļoti daudz ko pasaka," stāsta Liepiņa.

2020.gada rudenī tolaik pie frakcijām nepiederošā, bet savulaik no "KPV LV" saraksta 13. Saeimā ievēlētā deputāte Linda Liepiņa, ka noliek Saeimas deputātes mandātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:33

Jaunākās diskusijas