Sieviete nedēļu ievērojusi Viktorijas Bekhemas diētu; secinājumi šokē

tautaruna.lv 20.februāris 2022, 14:20
 
SWNS/Scanpix/LETA
Žurnāliste pārbaudīja futbola leģendas Deivida Bekhema izteikumus par viņa sievas, dizaineres un bijušās Spice Girls solistes Viktorijas Bekhemas diētu, raksta wmj.ru.

Deivids stāstīja, ka 25 gadus - kopš viņu iepazīšanās - Viktorija visu laiku sev gatavo vienu un to pašu ēdienu: grilētu zivi un tvaicētus dārzeņus.

40 gadus vecā žurnāliste Diāna Borna nedēļu mēģināja ēst šo ēdienu un bija nepatīkami pārsteigta. Pirmkārt, labas sarkanās zivis izrādījās ļoti dārgas, un ģimenes iknedēļas pārtikas izdevumi būtiski palielinājās.

Brokastīs Diāna ēda svaigus augļus, sekojot Viktorijas piemēram, un bet zivis ar dārzeņiem centās ēst, pievienojot daudz sojas mērces (visticamāk Viktorija to nedara). Trešajā dienā žurnāliste nemitīgās bada sajūtas dēļ nav varējusi rast spēkus ikdienas skrējienam, un piektajā dienā viņa jutusi mājās nepatīkamu smaku.

"Māja smirdēja pēc zivīm. miskaste katru dienu ir jāizņem, lai atbrīvotos no zivju smakas, taču tajā joprojām ir spēcīga mirušu jūras velšu smaka," viņa nopūšas.

Nedēļas beigās nosveroties, Diāna bija pārsteigta: viņa nevis zaudēja svaru, bet pieņēmās svarā aptuveni 200 gramiem. Tad viņa mierīgi atgriezās pie savas ierastās ēdienkartes: dažādi augļi, dārzeņi, gaļa, rīsi un makaroni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas