Latvijas žurnālistei saķeršanās ar Briseles policistiem

tautaruna.lv 16.februāris 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Latvijas žurnālistei saķeršanās ar Briseles policistiem, filmējot sižetu par protesta akcijas "Brīvības konvojs" norisi.

Latvijas žurnāliste un LTV sižetu autore Ilze Nagla Briselē, kurā norisinājās "Brīvības konvojs", tikusi policistu ievērota.

Žurnāliste veidojusi sižetu par policistu norobežotajām ielām Briselē, norisinoties protesta akcijai "Brīvības konvojs", kas vērsts pret Covid-19 ierobežojumiem, līdz kāds no netālu esošajiem policistiem ievērojis Ilzi Naglu un lūdzis doties prom. Policisti žurnālisti pavadījuši prom no norobežojumiem.

Izle Nagla video no notikuma vietas publicējusi mikroblogošanas vietnē "Twitter".

"Pašai negaidīti izrādījās, ka ar policista steku mugurā es varu paiet ļoti veikli arī pirmajā darba dienā pēc salauztas potītes un ar visu ortozi. I ne vairs sāp, i ne vairs, kas kait. Mazs ieskats šodienas “brīvības konvoja” protestos Briselē," raksta žurnāliste.

Komentāros kāds "Twitter" lietotājs jautā, vai nav jābūt vestītei ar uzrakstu "Press", uz ko Nagla atbild: "Nav man tādas. Varbūt ka vajadzētu, bet Brisele nav īsti “karstais punkts”. Te vairāk smalki mētelīši un žaketītes palīdz iznavigēt džungļus. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:30

Jaunākās diskusijas