"Tā viņi tiek aizdzīti projām"; Kilbloka sūrojas par darbinieku likteni

tautaruna.lv 10.februāris 2022, 18:00
 
Kaspars Krafts / F64
Uzņēmēja Vija Kilbloka "Facebook" stāsta par piedzīvoto darba kolektīvā, kuru ietekmē Covid-19 ierobežojumu politika.

“Zvaigzne ABC” vadītāja Vija Kilbloka savā sociālās vietnes "Facebook" profilā stāsta par kādu sava uzņēmuma darbinieci, kura devusies strādat uz Norvēģiju, jo Latvijā ticis liegts darbs nevakcinētajiem.

Īpaši emocionāli Kilbloka stāsta par savu darba kolēģi: "Tagad man mīļa kolēģe, ar kuru esmu nostrādājusi kopā daudzus gadus, staigā pavisam bēdīga. Pirms diviem gadiem viņai dēls atgriezās no Nīderlandes, kur bija strādājis autoservisā. Atgriezās UZ PAVISAM, jo te bija mīļotā meitene, kura, būdama skolotāja, negribēja pamest Latviju. Atgriešanās mājās esot bijusi ļoti emocionāla, - izkāpis no mašīnas, staltais puisis kritis ceļos tēva mājas pagalmā un solījies nekad vairs neatstāt pašu labāko zemi pasaulē. Tādu neaprakstāmu laimi mātei - dēls Latvijā un strādā labā darbā, kur viņu ļoti novērtē!!! Turpat līdzās jauna ģimene, un ir cerība uz mazbērniem…"
"Tagad mātes laime ir atkal projām - pēc Ziemassvētkiem pameta Latviju un nu jau strādā Nīderlandē, tajā pašā autoservisā, kur agrāk. JO viņa meitene šoruden tika ATLAISTA NO DARBA skolā. Viņai, kā nevakcinētai, Latvijā tika liegts darbs un apgriezti nākotnes cerību spārni, " pauž uzņēmēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas