Krista Zvirgzdiņa atklāj, kā notikusi atlase, lai kļūtu par "SuperBingo" vadītāju

tautaruna.lv 8.februāris 2022, 19:30
 
Ekrānuzņēmums
TV spēles "SuperBingo" vadītāja Krista Zvirgzdiņa "YouTube" raidījumā atklāj, kā norisinājusies vadītāju atlase populārajai TV spēlei.

TV spēles "SuperBingo" vadītāja un grima māksliniece Krista Zvirgzdiņa sociālās vietnes "YouTube" raidījumā "Generation Famous" atklāj, kā norisinājusies atlase, lai kļūtu par spēles "SuperBingo" vadītāju.

Intervētāja Laura Saulīte aicina Kristu atklāt, kadēļ nolēmusi kandidēt uz populārās TV spēles vadītājas vietu.

"Nekādu nejaušību nav. Es ticu afirmācijām un domu spēkam, bet "SuperBingo" nebija "to do" sarakstā, " iesāk Krista.

Kā izradās, kādā skaistā pavasara dienā, pagājušajā gadā saņēmusi telefona zvanu no "SuperBingo" producentes ar piedavājumu "provēties". Un Krista, kā pati apgalvo, nedomajot piekritusi piedalīties atlasē.

"Proves bija divās kārtās. Pirmā bija attālināti, tika atsūtīts scenārijs, kas jāierunā bez lasīšanas. Bija jāizspēlē arī dialogs, kas ticis filmēts, " pauž Krista.

Video filmēt un dialogu izpēlēt palīdzējis Kristas vīrs.

"Ir šī it kā sazvanīšanās ar spēlētāju, mans vīrs tajā brīdī ir spēlētājs Oļģerts, man pašai jāveido dialogs. Lūk to es saucu par provēšanos, jo šis ņem un ķēmojas. Viņš filmē, izmaina balsi, atbild ar amizantiem komentāriem, man bija jānoturās, jāveido saruna. Nosūtīju video, pēc kura solīja divu nedēļu laikā atbildēt, " par pirmo atlases kārtu stāsta Krista.

Saņēmusi telefona zvanu ar aicinājumu uz otro kārtu, tā norisinājusies kinostudijā uz vietas, kurā bija jāgirež rats, jārunā dialogs ar Armandu Simsonu.

Pēc otrās kārtas Krista bijusi pārliecināta, ka nav izturējusi atlasi un TV spēles vadītājas vieta viņai netiks. Tomēr pēc neilga laika saņēmusi zvanu no producentes ar pozitīvām ziņām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas