Zināma jauna informācija par Kaimiņa un Danevičas privāto dzīvi

tautaruna.lv 8.februāris 2022, 10:30
 
F64
Par vienu no apspriestākājiem tematiem noteikti kļuvusi politiķa Artusa Kaimiņa un aktrises Dārtas Danevičas publiskā savstarpējā skaidrošanās. Par abu attiecībām Gitas Vīksnes, Edgara Orlova, Zanes Piļkas-Karaļevičas, Martas Kalniņas materiālā "Kas izjauca aktrises un politiķa ģimeni" izdevumā "Privātā Dzīve" stāsta režisors Andrejs Ēķis.

Seriāla "Nebaidies ne no kā" režisors Andrejs Ēķis decembrī siltajās zemēs filmēja otrās sezonas sērijas, kurās piedalās arī Dārta.

"Kad Dārta jau bija izturējusi kastingu un izvēlēta lomai, man zvanīja Artuss un stāstīja, ka viņa ir ļoti motivēta filmēties šajā projektā. Par to viņu uzslavēju, jo uzskatu - tas ir kolosāli, ka vīrietis piekrīt parūpēties par bērnu, kamēr Dārta filmējas.

Bet, esot Kostarikā, nojautām, ka ir pilnīgā pakaļā. Sapratu, ka mājās viņiem viss iet pa gaisu.

Jutu, kad abi bija sazvanījušies, kad ne. Varēja nojaust, kurš kuram iebliezis spēcīgāk. Taču Dārta ir profesionāla aktrise. Tas, kas notika mājās, neatstāja iespaidu uz filmēšanas procesu. Tieši otrādi. Kad bija kautiņu ainas, Dārtai tās padevās lieliski," stāstīja Ēķis.

Kā vēstījām, visupirms Dārta Daneviča "Twitter" pauda uztraukumu un lūdza ieteikumus, kā rīkoties situācijā, kad bērna tēvs paņēmis bērnu sev līdz un neizpauž atrašanās vietu.

Vēlāk savu skaidrojumu sniedza arī Artuss Kaimiņš. Pāris dzīvojot atsevišķi un ir slēgta savstarpēja vienošanās par satikšanās iespējām ar bērnu. Šobrīd bērns atrodas pie Artusa, viņa jaunajā dzīvesvietā. Dārta nepalika atbildi parādā.

Tā kā viņu skaidrošanās notika ar soctīklu starpniecību publiski netrūka padomdevēju un dažādu komentāru sniedzēju.

Arī šoreiz Dārta reaģēja, atklājot, ka attiecībās bijuši ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi.

"Šeit nevis bērns ir iemesls, bet ilgstoši emocionālās un psiholoģiskās vardarbības apstākļi. Vajadzēja laiku un līdzekļus, lai aizietu. Un neviens aiz neko darīt neraksta šādas lietas tviterī. Raksta, kad ir novests līdz zemākajam punktam."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas