Gobzems aizbraucis uz Angliju

tautaruna.lv 8.februāris 2022, 7:00
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems sociālajā tīklā Facebook pavēstījis, ka atrodas Londonā.

Gobzems raksta, ka, salīdzonot ar Latviju, Anglijā sajutis brīvību. Pēc viņa teiktā, tur dzīve kūsā.

"Esmu Londonā. Anglijā. Šeit ir liela mūsu valsts piederīgo diaspora. Kā parasti vējains, lietus. Vakar skrēju krosu ap Haidparku (starp citu pilns parks bija ar man līdzīgajiem gan jauniem, gan veciem, viena meitene man uzsmaidīja pie trešās satikšanās, nepazīstami ļaudis saka labrīt viens otram, tur bija arī pilns ar suņiem, bērniem, un turpat netālu ļaudis stāvēja rindā. Nē, ne uz zemo cenu veikalu Lidl, bet uz muzeju. Frensis Bēkons tika izstādīts. Kafejnīcas un krodziņi pilni, dzīve kūsā. Pārtika veikalā, šķiet, tikpat dārga, cik pie mums. Uz ielas gan būs dārgāk. Bet ne par to.

Ir viena cita lieta, ko es sajutu. Londonā esmu bijis daudzreiz. Bet šoreiz īpaši to sajutu, jo varbūt tam pievērsu uzmanību vairāk kā citreiz New Bond Street. Iegāju arī kādā veikalā, skriešanas botas apskatīt, četri stāvi, pilns ar ļaudīm, dīdžejs spēlē Vitnijas Hjūstones I Wanna Dance With Somebody. Ziniet, man neko nevajadzēja. Es nenopirku nevienu šmotku, tikai savas mīļākās smaržas. Jo citur nekur to vienkārši nav. Gāju pa ielu un sajutu, kā ir tad, kad ir brīvība. Īsta. Ziniet, es jutos laimīgs, tajā vējā. Un tad es iedomājos par Latviju," iespaidos dalās Gobzems.
Kā zināms, Anglijā atcelta lielākā daļa ierobežojumu, kas noteikti cīņā ar Covid-19.

Cilvēkiem vairs nav jāvalkā maskas iekštelpās, jāstrādā no mājām un jāuzrāda pierādījums par vakcinēšanos pret Covid-19, lai iekļūtu sabiedriskās vietās, piemēram, naktsklubos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas