Pēc skandāla mūziķis pārtrauc darbību populārā Latvijas grupā

tautaruna.lv 4.februāris 2022, 11:06
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Populārās Latvijas grupas "Singapūras Satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs paziņojis, ka beidz savu darbību grupā.

Pagājušā gadā K. Strūberga sieva, “Tea Tree” improvizācijas teātra dibinātāja un vadītāja, kā arī divu bērnu māte Mairita Rosicka paziņoja, ka pieņēmusi lēmumu "aiziet no vardarbīgām attiecībām" un viņa joprojām par to tiek "sodīta no vainīgā puses". Mūziķis šīs apsūdzības noliedz un "ar tīru sirdsapziņu viennozīmīgi apgalvo", ka nekad nav pacēlis roku pret savu sievu vai kādu citu sievieti.

K. Strūbergs sociālajā vietnē Instagram paziņojis, ka beidz dalību grupā "Singapūras Satīns", lai "izbeigtu grupas sasaistīšanu ar manām personīgajām problēmām".

"Kristaps Strūbergs nav viss "Singapūras Satīns", un "Singapūras Satīns" nav tikai Kristaps Strūbergs. Tāpēc, lai izbeigtu grupas sasaistīšanu ar manām personīgajām problēmām, es no šī brīža līdz mēs atrisināsim savas attiecības, aizeju no dalības grupā "Singapūras Satīns"," ierakstā norāda K. Strūbergs.

2020. gadā grupas "Singapūras satīns" dalībnieks un seriāla "Lielie muļķi" galvenās lomas atveidotājs K. Strūbergs kļuva par divu dēlu tēvu. Tāpat viņš uzvarēja pirmajā TV3 šova "Balss maskā" sezonā, kurā attēloja Nelabo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas