FOTO: Ko Latvijas olimpiešiem Pekinā ceļ galdā ēdienreizēs?

tautaruna.lv 1.februāris 2022, 7:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Lai piedalītos olimpiskajās spēlēs, uz Pekinu jau ir devusies lielākā daļa Latvijas olimpiešu. 2. februārī uz Pekinu dosies arī mūsu hokeja komanda.

Olimpieši, kuri aizlidoja pirmie, jau ir iekārtojušies mājvietās. Viņu ieraksti Instagram ļauj ielūkoties, kā dzīve rit olimpiskajos ciematiņos. Kamaniņu braucēja Elīza Tīruma atklāj, ka mielojusies ar gardāko saldējumu viņas dzīvē. Savukārt pusdienošana notiekot samērā vientuļi un izolēti - katram norobežotā telpā.

Portāls NRA jau rakstīja, ka aizvadītajā trešdienā uz 2022.gada Pekinas olimpiskajām spēlēm devās Latvijas kamaniņu izlases komanda ar desmit sportistiem un pieciem treneriem, distanču slēpotāji ar sešiem atlētiem un četriem apkalpojošā personāla pārstāvjiem, trīs skeletonisti un pieci treneri, kā arī šorttrekists Roberts Krūzbergs un viņa palīgs.

Savukārt vakar uz Pekinu izlidoja Latvijas bobsleja komanda ar pieciem sportistiem un pieciem treneriem, kā arī šorttrekists Reinis Bērziņš, kalnu slēpotāja Liene Bondare, ziemeļu divcīņas sportists Markuss Vinogradovs un ātrslidotājs Haralds Silovs kopā ar saviem treneriem.

2.februārī uz Pekinu dosies Latvijas vīriešu hokeja izlase.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:38

Jaunākās diskusijas