Soctīklos liels sašutums par Kariņa atbildi iedzīvotājai

tautaruna.lv 1.februāris 2022, 9:20
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Kāda Latvijas iedzīvotāja mikroblogošanas vietnē Twitter publicējusi to, kāda bija premjera Krišjāņa Kariņa reakcija uz viņas jautājumu - kas liek domāt, ka viņa vadītā valdība ir guvusi izcilus rezultātus.

Spriežot pēc publicētā ekrānšāviņa, iedzīvotāja centusies šo jautājumu uzdot Kariņam Twitter, taču redzams, ka viņa sociālajā tīklā tikusi bloķēta.

"Kad Krišjānim Kariņam pajautāju, kas viņam liek domāt, ka viņa vadītā valdība ir guvusi izcilus rezultātus, ja dati rāda, ka mūsu valstī pieaug nabadzības slieksnim pakļauto mājsaimniecību skaits. Atbilde bija šāda," raksta iedzīvotāja publicējot ekrānšāviņu ar paziņojumu par blokēšanu.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts pievērsa daudzu Twitter lietotāju uzmanību, cilvēkiem aktīvi paužot dažādus viedokļus. Neliela daļa aizstāvēja Kariņu, rakstot, ka premjeram nav jātbild, bet lielākā daļa steidza kritizēt premjeru.

"Viņš vienkārši nezina, kas ir nabadzība. Ko tad lai viņš atbild?"

"Jo Kariņš nav spējīgs atbildēt uz tādiem jautājumiem, viņš nezin un viņu vispār neinteresē LV iedzīvotāju dzīves līmenis."

"Tautas ievēlēta politiķa “cienīga” atbilde! Likums neļauj piedalīties protesta akcijās. Pats premjers diez ko neiziet uz tiešu kontaktu ar tautu. Kad tauta viņam raksta tieši, izmantojot likumīgās iespējas, tad atbilde ir: atšujies! Laiks iet pensijā."

"Bet tad ko tad kliķes mediju bļauj, ka nabaga Levitu un Bordānu izsvilpj un Pūcem bez piecām minūtēm pa muti sola uz ielas, ja paši šie cilvēki vienkārši neatbild sabiedrībai? Tas ir amorāli un zemiski no šīs pretīgās Kariņa valdības."

"Ak vai, patraucējāt svarīgās, superkrutās personas labsajūtu viņa lielajā labklājībā, ko raksta ar daudziem cipariem, ar kaut kādiem dīvainiem jautājumiem par nabadzību. Ar tik pat lieliem panākumiem to var jautāt arī sienai."

"Ceru, ka saproti.. iespējams, ka Kariņš zina par sava twitter konta eksistenci, bet pilnīgi noteikti viņš to nemenedžē."

"Domāju, ka kaut kāda soc tīklu etiķete pat nosaka bloķēt un neatbildēt un anonīmu autoru komentāriem/jautājumiem."

Jāpiebilst, ka Kariņš bieži vien saskaras ar kritiku gan no iedzīvotājiem, gan no Latvijā labi pazīstamiem politiķiem. Piemēram, nesen vēstījām, ka bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans mikroblogošanas vietnē Twitter komentējis premjera Krišjāņa Kariņa izteikumu par tūrisma nozari Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas