Gobzems sašutis par notikušo "Muzikālajā bankā"

tautaruna.lv 1.februāris 2022, 7:00
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems neizpratnē par Daugavpils Olimpiskajā centrā notikušo "Muzikālās bankas" fināla šovu.
Politiķis paudis neizpratni par to, ka izklaides pasākums, pēc viņa teiktā, noticis bez policijas klātbūtnes un sejas maskām laikā, kad valstī ir ārkārtējā situācija.

"Valstī ārkārtas stāvoklis. Tipa. Veikalos maskas, kodi, cilvēkiem sodi, tostarp man, ja braukāju ar autobusu vai iepērkos Centrāltirgū. Bet te Muzikālā banka - bez maskām, bez mentiem, bez administratīvajiem, bez QR kodu lasītājiem centrālajā propagandas kanālā. Tobiš, ja esi Renārs vai Intars un dziedi kopā ar kori un vijolēm, tad nelīp," raksta Gobzems.

Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā notika "Muzikālās bankas" fināla šovs, noskaidrojot aptaujas 2021.gada vērtīgākās popa un roka dziesmas titulu.

Kā zināms, Covid-19 izplatības dēļ izsludinātā ārkārtējā situācijā Latvijā, kas saskaņā ar iepriekšējiem noteikumiem bija spēkā līdz 11. janvārim, pagarināta līdz 28. februārim. Tāpat spēkā paliek iepriekš ieviestie epidemioloģiskās drošības pasākumi, lai novērstu zibensveidīgu Covid-19 infekcijas izplatīšanos valstī. Tā ceturtdien, 6. janvārī, lēma Ministru kabinets (MK).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas