VIDEO: Mairis Briedis sācis repot; fanu domas dalās

tautaruna.lv 29.janvāris 2022, 9:30
 
Ekrānuzņēmums
Bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos publicējis video, kurā ar repa dziesmu atkārtoti izaicina uz cīņu interneta zvaigzni Džeiku Polu.

Vēl nav pagājis mēnesis pēc boksera Maira Brieža apsveikuma - "Happy birthday" dziedājuma, kurā viņš izaicināja sociālās vietnes "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu, kurš pieveicis bijušo Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāju Neitu Robinsonu, jauktās cīņas mākslas (MMA) sportistu Benu Askrenu, kā arī divreiz uzvarējis MMA cīkstoni Taironu Vudliju.

Briedis ir neatlaidīgs un nācis klajā ar repa dziesmu, kuras mērķis ir tikties ar Džeiku Polu ringā.

Pie publicētā dziesmas video Briedis pievienojis komentāru: "Pirmo reizi esmu uz skatuves, ne kā bokseris. Ārpus manas komforta zonas, bet tas noteikti bija tā vērts! Es atklāju sevi un sniedzos pēc saviem mērķiem."

Komentāri, lielākoties angļu valodā ir, maigi sakot, kritiski. Komentētāji aicina Mairi palikt pie boksa, bet fani Latvijā ir krietni atbalstošāki.

Deivs: "Šo vajadzētu dabūt viral, lai Briedis dabon šo cīņu, miljonus un pasaulē iestājas miers!"

Alise: "Ja godīgi - biju gaidījusi daaaudz sūdīgāku izpildījumu."

Madis: "Pats visu laiku ķiķināju par tiem Brieža tiktokiem kā viņš mēģina izaicināt to jūtūberi, domāju, nu ir cringe, bet lai jau. Tagad Mairis sācis repot... Viss... Nu man vairs smiekli nenāk! Tas ir pipec un vāks visam! Es padodos!"

Egils: "Lai kā man nepatiktu visa šī JP epopeja, bet šis gan ir OK"

Karlis: "Paldies tev Mairi par pagātnes patīkajām emocijām skatoties tavas cīņas. Piedod es vairs nespēju šo izturēt, atsekojos."

Dita: "Lai arī cik šis cirks ir rēcīgs bet šis gan sanāca labi"

Arno: "Briedis vairs nav Briedis, bet kaut kur aizBriedis.."

Kristaps: "Šis ir lielisks. No mūzikas puses trāpīts desmitniekā.Kopā viss super."

Briedim piederošās Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostas obligātais pretendents ir Džejs Opetaja no Austrālijas. Briedis esot gatavs ar Polu cīnīties par savu čempionu jostu.

Džeiks Pols pērn bija otrais pelnošākais jūtūberis, kurš pelnošāko desmitniekā parādījās 2018. gadā ar sadzīvisku izklaidējošu saturu. Tagad Pols ir bokseris, kurš "YouTube" saturu veido, cīnoties ar UFC zvaigznēm. Pola ienākumi pērn - 45 miljoni ASV dolāru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas