VIDEO: Kāpēc mūziķis Eilands grib pieteikt ministru Eirovīzijā?

tautaruna.lv 28.janvāris 2022, 13:15
 
Freepik
Sociālajos tīklos publicēts VARAM ministra Artūra Toma Pleša pusaudžu laika video, kurā viņš piedalās dziesmu konkursā. Mūziķis Ralfs Eilands apgalvo, ka pieteiks Plešu Eirovīzijai.

Kā spriež sociālajos tīklos, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs zaudējis derībās, tādejādi viņa pusadžu gadu video ticis publicēts.

Ka izrādās ministrs uzstājies dziesmu konkursā "Aprīļa pilieni". Viņa priekšnesumā piedalījies arī mūziķis Ralfs Eilands.

Pēc video publicēšanas un Pleša ierakstiem "Twitter" Ralfs Eilands apgalvo, ka "Būs diena, kad es Tevi pieteikšu uz Eirovīziju", uz ko ministrs atbild, ka vienreiz jau mēģinājis.

Ekrānuzņēmums

Artūrs Toms Plešs ieņem Vides aizsardzības un reģionālās attīstības (VARAM) ministra amatu. Dzimis Bauskā. Vidējo izglītību ieguvis Bauskas 1. vidusskolā. Pēc vidusskolas beigšanas iestājies Rīgas Tehniskajā universitātē, kur 2016. gadā absolvējis Bakalaura studiju programmu “Transportbūves”. Bakalaura studiju laikā piedalījies “Erasmus” programmā Dānijas Tehniskajā universitātē. 2019. gadā ieguvis Maģistra grādu studiju programmā “Pilsētu un reģionu inženierekonomika” Rīgas Tehniskajā universitātē. Darba gaitas sācis kā būvtehniķis AS "Ceļuprojekts". Darbojies uzņēmējdarbībā, bijis "Digital Media Solutions" valdes loceklis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:24

Jaunākās diskusijas