Krištopana ieraksts par premjeru Kariņu saceļ lielu ažiotāžu

tautaruna.lv 6.februāris 2022, 1:30
 
F64
Bijušais premjers, tagad viens no partijas “Latvija pirmajā vietā” līderiem Vilis Krištopans mikroblogošanas vietnē Twitter komentējis premjera Krišjāņa Kariņa izteikumu par tūrisma nozari Latvijā.

Kā iepriekš vēstīts, komentējot Tūrisma krīzes vadības komitejas aicinājumu demisionēt finanšu ministru Jāni Reiru (JV) un veselības ministru Danielu Pavļutu (AP), Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta Panorāma" Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) sacīja, ka sabiedrība nevar mūžīgi uzturēt uzņēmējdarbību, īpaši, ja tā nav īpaši pieprasīta.

Pēc viņa paustā, ar minēto nozari jāstrādā ekonomikas ministram, nevis demisijas aicinājumā minētajiem.

"Tas nav ne veselības, ne finanšu, tas ir ekonomikas ministrs, viņam ir jāstrādā ar savām nozarēm. Tas izaicinājums, kas mums kā sabiedrībai ir, ka mēs nevaram mūžīgi uzturēt uzņēmējdarbību, ja uzņēmējdarbība nav īpaši pieprasīta," komentēja valdības vadītājs.

Tikmēr Krištopans Twitter ironizēja par Kariņa pausto domu.

"Kariņš saka, ka tūrisms nav pieprasīts. Lai atstāj spēkā sertfikātu, maskas līdz 2030 gadam. Visa pasaule brauks skatīties. Tūrisms atdzims," raksta Krištopans.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts izraisīja lielu rezonansi Twitter lietotāju vidū.

Daļa atbalstīja Krištopana ironiju.

"Vienreiz piekrītu Vilim. Labs!"

"Jā, maskas! Visu gadu un visur. Kā Venēcijas karnevālā vai tml."

Daļa gan kārtējo reizi neskpojās ar Krištopanam veltītu kritiku.

"Nu, kā var būt tik aprobežoti tvīti. Šlesers neveiksmīgi kopē Gobzemu, lai savāktu daļu no kartupeļiem. Vilis cenšas savākt daļu no Šlesera? Kā var nebūt kauns."

"Var jau vēl Aināru, Vili un Aldi ielikt kādā būrī kopā ar Jevgēniju un to atmiņas ūdens puiku. Tad ar tūristi brauks cirku skatīties, vēl starp viņiem dubļu cīņas sarīkot. Tas tik būtu skats."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas